Adri Cuevas representarà al CE Sabadell en un torneig online

L’estat d’alarma i el conseqüent confinament obligatori pel coronavirus ha aturat totes les competicions, però no l’enginy dels seus protagonistes. Seguint l’estela del famós caster Ibai Llanos, que va organitzar fa uns dies un torneig online amb tots els equips de Primera Divisió, la Segona Divisió ‘B’ també celebrarà la seva particular edició. @2bg3 a Twitter ha anunciat durant el dia d’avui tots els representants dels equips del grup tercer. Només el FC Barcelona ‘B’ i el CD Castellón no participaran en aquest torneig pel seu acord de patrocini amb altres empreses.

Per part del CE Sabadell serà Adri Cuevas qui representi l’entitat arlequinada en aquest torneig que s’ha creat per entretenir els aficionats i passar una bona estona entre jugadors durant la quaratena. Des de L’Hora Arlequinada hem arribat a un acord amb l’organització de l’esdeveniment i, no només cobrirem el torneig, sinó que emetrem en directe els partits que Adri Cuevas disputi. Per estar pendents de tota la informació, us podeu subscriure al nostre canal de YouTube.

Els participants del torneig, per ordre de confirmació, són els següents:

 • CF La Nucía: Alfredo Pedraza
 • AE Prat: Álex Pachón
 • FC Andorra: Adrià Vilanova
 • Villarreal ‘B’: Edu Espiau
 • SD Ejea: Albert Torras
 • Badalona CF: Adri Díaz
 • Atl. Levante: Pablo Picón
 • Valencia Mestalla: Sebas Moyano
 • Nàstic de Tarragona: Pol Ballesteros
 • Hércules CF: Alejandro Tarí
 • UE Llagostera: Albert Dalmau
 • UE Cornellà: Pablo Fernández
 • RCD Espanyol ‘B’: Pau Martínez
 • UE Olot: Lluís Aspar
 • Lleida Esportiu: Marc Trilles
 • CD Ebro: Rafa Parejo
 • Orihuela CF: Brian Pallarés
 • CE Sabadell: Adri Cuevas