Antonio Hidalgo: “Hem de saber competir molt millor en aquestes situacions”

Ja no és el primer cop que el Centre d’Esports s’avança al marcador aquesta temporada i no sap subministrar el resultat a favor. De fet, el Sabadell ahir es va avançar dues vegades a l’electrònic i després de signar una segona meitat molt dolenta va veure com el conjunt local va remuntar l’1-2 de la primera part. Així va valorar Antonio Hidalgo aquest fet després del matx: “A la segona part ens han tret la pilota i hem patit molt. Hem de millorar molt en aquestes situacions i hem de jugar d’una altra manera”. A més, ahir el Sabadell va rebre quatre gols, fet insòlit aquesta temporada, i ja acumula sis jornades encaixant. “Posar-te per davant en aquesta categoria és el més difícil, però estem encaixant massa. Són gols evitables, sobretot els dos primers”, afirmava Hidalgo.

Tot i la desfeta, el tècnic de Canovelles creu que l’afició arlequinada ha d’estar més que mai amb l’equip, i el primer pas és demostrar-ho diumenge que ve davant del Barça B a l’estadi: “Necessitem a l’afició més que mai. Crec que estarem a la part alta de la classificació fins al final de temporada”. Per últim, Antonio Hidalgo també va valorar l’actitud de l’Espanyol B i creu que no és digne d’un club de les seves característiques: “Ens van demanar canviar l’horari i vam accedir sense problemes. Després vens aquí i ni tan sols m’ha rebut el seu míster. Els hi ha faltat molta classe”. 

Foto: Óscar Cáceres