Una segona meitat desastrosa condemna el Sabadell a sumar una nova derrota (4-2)

Amb un onze pràcticament de gala, el Centre d’Esports ha saltat a la gespa de la Ciutat Esportiva Dani Jarque amb les intencions molt clares des del xiulet inicial. De fet, els homes d’Antonio Hidalgo només han necessitat set minuts per obrir la llauna a peus d’Édgar Hernández. Ha estat al minut 7 quan Boris Garrós ha aprofitat una mala cessió enrere de Nacho per Adri, que superat pel davanter del Sabadell, ha comès penal. Una pena màxima que ha transformat Édgar des dels onze metres. Arran del gol, el partit ha perdut revolucions tot i que els arlequinats han estat els dominadors de l’esfèric durant la primera mitja hora de partit.

Al 29, primer avis de l’Espanyol, però el xut de Soria ha sortit molt alt. Tot i això, quatre minuts més tard, ara sí, ha arribat l’empat local mitjançant Kevin Soni. L’ex del Girona ha aprofitat el refús d’Ian Mackay per posar la igualada al marcador. El Centre d’Esports no s’ha ensorrat i ha reaccionat ben d’hora, ja que al 40 Aarón Rey ha filtrat una passada entre línies per Boris que en el mà a mà amb Adri López no ha perdonat. Amb aquesta diana, el davanter barceloní ja suma 6 gols aquesta temporada, registres molt bons en comparació amb els minuts que ha jugat fins ara. Amb cap ocasió més, el matx ha arribat al seu equador amb victòria visitant a l’electrònic.

Canvi radical a la segona meitat

A la segona meitat, la tònica del partit ha canviat per complet. De fet, a l’Espanyol només li han fet falta dos minuts per crear perill a peus de Ferran Jutglà, però Mackay ha evitat l’empat. I quan s’havien jugat 15 de la segona, de nou en una pilota aturada, Iago Indias ha posat la igualada en el marcador. Arran d’aquest moment, el conjunt perico s’ha fet amo i senyor del duel, i les constants interrupcions del joc han anul·lat per complet el Sabadell. Al 68, Damià ha obligat Mackay a lluir-se per evitar el tercer gol local. No obstant això, quan faltaven cinc minuts pel final, Moha ha donat la volta a l’electrònic després d’una gran jugada individual.

El Sabadell s’ha boclat en atac, però al temps afegit i amb el partit molt calent, l’Espanyol ha aprofitat un contraatac per acabar de sentenciar el duel mitjançant Ferran Jutglà. Derrota merescuda però alhora dolorosa d’un Sabadell que només ha guanyat un partit dels últims 6. Un any més el conjunt arlequinat marxa de buit de la Ciutat Esportiva Dani Jarque i haurà d’esperar a demà per saber si surt, o no, de la zona de Play Off. Ara, vuit dies per davant per preparar la visita del FC Barcelona B del diumenge que ve (19h) a l’estadi.

Foto: Sandra Dihör