Antonio Hidalgo: “Demà espero un partit molt exigent”

Cinc dies més tard de perdre el lideratge a causa de l’empat davant del Llagostera, avui ha comparegut Antonio Hidalgo en la prèvia del partit de demà a la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Tot i la mala dinàmica del conjunt perico, el Sabadell visita a un filial, i això sempre és sinònim d’un duel molt intens i difícil. Així ha valorat Antonio Hidalgo el matx de demà: “Espero un partit molt exigent, amb una càrrega física molt alta. Haurem d’estar molt concentrats, tant amb com sense pilota”. Hidalgo també ha parlat sobre la plantilla del filial de l’Espanyol: “Tenen molta qualitat. Són gent molt jove però tenen un nivell altíssim”. 

Una de les claus per tornar al camí de la victòria és deixar la porteria a zero, fet insòlit des de fa 5 jornades, dia en què el Sabadell va vèncer 0-3 a l’Antonio Puchades. Des de llavors, el conjunt arlequinat ha rebut gols en tots els partits que ha disputat fins aleshores: “Abans la pilota als rivals no els hi entrava. Ara et fan un gol amb una única ocasió”, ha comentat el tècnic del Centre d’Esports. Per últim, demà el Sabadell no estarà sol a Sant Adrià del Besòs, ja que ja s’han venut més de 150 entrades per a l’afició arlequinada. “L’afició ha d’estar amb nosaltres, demano que entenguin la situació. No podem ser pessimistes, estem en una situació molt bona”, ha conclòs Hidalgo.

Foto: Ràdio Sabadell