Óscar Rubio: “No hem de valorar-ho tot pel resultat”

El lateral lleidatà va complir 100 partits oficials com a jugador del Sabadell el passat diumenge davant el Llagostera. Rubio, que és un titular habitual a les alineacions d’Antonio Hidalgo, ha passat aquest matí per sala de premsa a la prèvia del duel que aquest dissabte a les 18:30 de la tarda enfrontarà el Centre d’Esports amb l’Espanyol B a la Ciutat Esportiva Dani Jarque. El jugador ha explicat què ha suposat per ell complir 100 partits com arlequinat i ha parlat sobre com veu l’equip després de les dues últimes ensopegades.

Óscar Rubio encara no ha acabat la seva tercera temporada com a arlequinat i ja supera els 100 partits amb la samarreta del Sabadell, una xifra que no molts jugadors han superat. El lateral ha valorat molt positivament aquesta fita: “Estic content per arribar a la xifra, són molts partits i costa molt arribar-hi. Estic molt a gust i molt content aquí a Sabadell”. Rubio també ha explicat quin és el secret per arribar a tants partits: “La clau és ser regular, estar sempre disponible i treballar“, ha explicat el lleidatà.

El Sabadell visita aquest dissabte la Ciutat Esportiva Dani Jarque amb la sensació d’estar immers en una crisi de resultats malgrat que l’equip està practicant un molt bon futbol. Sobre això, Óscar Rubio ha sigut clar: “És cert que no hem aconseguit els resultats que volíem, però són coses que poden passar i hem de corregir els errors que cometem. No hem de valorar-ho tot pel resultat, perquè en altres moments hem pogut no jugar tan bé i haver aconseguit millors resultats“. Uns errors, però, pels que el lateral hi veu solució: “Estem concedint poc, però quan concedim ens marquen i això vol dir que hem d’impedir fins i tot aquestes poques ocasions“, ha indicat Rubio.

A falta d’onze jornades per acabar la lliga, el Sabadell ha perdut la primera posició a la lliga i aquest fet ha generat una mica d’alarma entre part de l’afició, encara que Rubio no pensa més enllà de dissabte: “Estem en un moment on tots els equips es juguen molt i és difícil treure punts. Ara hem de jugar com les dues últimes jornades, perquè queda molt i ens hem de centrar en el partit a partit i no mirar més enllà“. El lateral, a més, podria repetir com a lateral esquerra com ja ha fet anteriorment, una situació que no és nova pel jugador: “En altres equips ja havia jugat a l’esquerra i estic encantat de fer-ho si així puc ajudar l’equip. Quan hi ha baixes s’han d’intentar solucionar. Estic pel que l’entrenador necessiti”, ha finalitzat dient el centenari jugador del Sabadell.

Foto: CE Sabadell