Antonio Hidalgo: “Quan t’avances en el marcador has de competir millor”

Després de l’empat (1-1) d’ahir a l’estadi davant del Llagostera, el Sabadell ha tornat a la feina aquest matí a Sant Oleguer. Ho ha fet però, sense ser líder del grup 3 de Segona Divisió B, fet insòlit des de feia 10 jornades. Tot i això, Antonio Hidalgo va voler treure ferro a l’assumpte ahir després del duel al tema de la pèrdua del lideratge: “El nivell d’aquest grup és molt igualat i tot es decideix per petits detalls”. De fet, va ser una ocasió totalment aïllada de Gil Muntades la que ahir va significar l’empat. Ja va passar a Olot i davant del Llagostera es va tornar a repetir el mateix, i així ho va valorar el tècnic de Canovelles: “Quan et poses per davant has de competir millor. Abans el rival tenia una ocasió i no era gol. Ara estem amb una dinàmica diferent i hem d’estar atents a qualsevol situació”.

Cal destacar que tot i la igualada, el Centre d’Esports va signar un bon partit en línies generals i va crear moltíssimes ocasions. Fins i tot, Édgar va errar un penal. “No ens ha afectat l’errada del penal. Hem arribat moltíssim i la pilota no ha volgut entrar”, va assegurar Antonio Hidalgo. Sobre el retorn d’Adri Cuevas, Hidalgo va explicar que “és un jugador molt important per a nosaltres. Ens dóna moltes cames i fa jugar a l’equip. A més, té el cor que a vegades ens falta”. Per contra, la mala notícia del duel va ser la lesió de Néstor Querol. “El divendres va dir que tenia una petita molèstia al bessó, però el dissabte va dir que estava perfecte”, confessava Hidalgo. Demà li realitzaran les proves al jugador castellonenc, però segons ha pogut saber l’Hora Arlequinada, Querol pateix una lesió al soli i tot apunta que estarà unes 3 setmanes de baixa aproximadament.

Foto: CE Sabadell