Punt amarg i adéu, per ara, a la primera posició

Banner Disnova

Empat amb un regust molt agredolç del Sabadell. Els homes d’Antonio Hidalgo podrien haver fet dos gols a la primera meitat, però Marcos, aturant un penal, i el pal ho han evitat. A la segona meitat, un altre cop domini arlequinat i gol de Boris, però el Llagostera, a una de les poques que ha tingut, ha fet l’empat. Malgrat el cop, els arlequinats ho han intentat fins al final, però avui no ha estat el dia en què la pilota havia d’entrar i el partit ha acabat amb repartiment de punts. A més, el Sabadell perd la primera posició, que ara ocupa el Castellón.

Una primera meitat amb tot excepte gols

El partit ha començat amb el Sabadell tractant d’imposar el seu estil i amb un Llagostera que, tot i l’absència de Sascha per lesió, ha buscat fer mal amb pilotes llargues a l’esquena de la defensa i internades dels seus extrems, buscant principalment la seva banda dreta. Malgrat les intencions del Sabadell, a l’equip d’Antonio Hidalgo li ha costat bastant trenar jugades al principi del partit i no ha estat fins al minut 23 quan Boniquet, amb un xut dins l’àrea, ha estat a punt de batre Marcos Pérez. Tres minuts després han arribat les males notícies amb la lesió de Néstor Querol, que ha marxat substituït per Boris Garrós.

I ha sigut a partir de la lesió quan el Sabadell ha començat a jugar millor. Al 33, Édgar ha caigut dins l’àrea i l’àrbitre ha assenyalat penal. El gavanenc ha estat l’encarregat d’executar el llançament, però Marcos ha aturat el xut. Just sis minuts després, Lanza ha enviat un xut espectacular des de 25 metres al travesser que ha estat a punt d’aixecar tota la Nova Creu Alta. Tot i les ocasions, però, el Sabadell no ha estat capaç de superar Marcos i la defensa del Llagostera i el partit ha marxat al descans amb un empat a zero que no ha merescut la primera meitat del Sabadell.

Acció i reacció amb un premi menor pel Sabadell

El ritme del partit ha minvat al començament de la segona meitat i al Sabadell li ha costat apropar-se a la porteria del Llagostera. Els arlequinats han intentat fer mal per les bandes amb internades d’Oscar Rubio i Aitor Pascual, els dos laterals titulars avui. Però quan més li ha costat al Sabadell i, de pas, els visitants han començat a perdre temps, ha arribat el gol arlequinat. Ha estat en una jugada que semblava perduda, però Aitor Pascual, en un moment de fe i treball, ha arribat a línia de fons i ha posat una centrada perquè Boris, totalment sol, fes l’1-0.

I en el moment en què el Llagostera semblava enfonsat ha arribat la reacció visitant. Just al minut 70 i després d’una combinació a l’àrea, Gil ha controlat la pilota i ha afusellat Mackay amb un xut potent. Amb 20 minuts per endavant, el Sabadell s’ha començat a refer i ha anat a l’atac per a trencar l’empat. Al 82, Édgar ha enviat un xut de falta al travesser i el Sabadell ha començat a apropar-se al gol. Ho han provat de totes les formes possibles els arlequinats, però la defensa del Llagostera ha resistit totes les accions d’atac d’un Sabadell que ho ha intentat fins al final. Boris ha estat a prop amb una rematada de cap, però ha sortit fregant el travesser.

Finalment, el partit ha acabat amb el Sabadell bolcat en atac i sense recompensa. El final dels 90 minuts ha deixat un empat que no feia justícia, però el futbol, com diuen els tòpics, no és just. L’equip d’Antonio Hidalgo ho ha intentat de totes formes, però avui la pilota no ha volgut entrar més que una vegada. A més, el Sabadell perd el lideratge, un fet que pot ser positiu i que faci que els equips que s’enfrontin amb el Sabadell no ho facin amb tanta hostilitat i es tanquin menys. Ara només queden onze finals i el Centre d’Esports és segon amb 49 punts, a un del Castelló i amb tres d’avantatge respecte a la resta de perseguidors.

Fitxa Tècnica

CE Sabadell: Ian Mackay, Óscar Rubio, Fernando Pajarero, Grego Sierra, Aitor Pascual, Aarón Rey, Ángel Martínez (Adri Cuevas, min. 56), Xavi Boniquet, Néstor Querol (Boris Garrós, min. 26), Manu Lanzarote (Jurgi, min. 77) i Édgar Hernández.

UE Llagostera: Marcos Pérez, Aimar Moratalla, Lucas Viale, Diego, Maynau, David García, Magallán, Nahuel (Yeray, min. 75), Gil Muntadas, Sergio Cortés (Eric, min. 74) i Kuku (Dieste, min. 83).

Gols: 1-0, min. 64, Boris Garrós. 1-1, min. 70, Gil.

Àrbitre: Iván Caparrós Hernández (Col·legi Valencià) ha amonestat a Kuku (min. 58), Boniquet (min. 59) i Viale (min. 62).