Un Llagostera en hores baixes visita el fortí de la Nova Creu Alta

L’última victòria del Llagostera data el 14 de desembre davant l’Olot. Aquell dia, el conjunt dirigit per Oriol Alsina va vèncer per la mínima gràcies a un gol de Sascha Andreu al temps afegit. Des de llavors, l’equip gironí acumula 9 jornades sense conèixer la victòria. Per a més ‘Inri’, el golejador d’aquell 14 de desembre i referència en atac, Sascha Andreu, no hi serà demà a la Nova Creu Alta, ja que en el darrer partit va veure la cinquena groga i ha de complir sanció. Com a curiositat, si que hi serà Carles Santaló, més conegut com a Kolderiu. Santaló és el porter suplent del Llagostera i Youtuber de Fifa, amb més d’un milió de subscriptors a la plataforma. 

Per la seva banda, el Centre d’Esports ha sumat 8 victòries dels últims 9 partits a casa, sumant un total de 24 de 27 punts possibles. I és a l’estadi on precisament s’ha de fer fort si vol aspirar a grans èxits al final de temporada. A més, Antonio Hidalgo possiblement recuperi tres homes pel partit de demà. Adri Cuevas, Aleix Coch i Aleix Roig, tal com va confirmar ahir en roda de premsa el tècnic de Canovelles, han completat diferents entrenaments amb el grup i podrien retornar davant del Llagostera. Tot i això, el gran dubte d’Hidalgo continua sent el carril esquerre, ja que Josu segueix lesionat i Heber Pena està sancionat. 

Foto: UE Llagostera