Antonio Hidalgo: “Fer-se fort a casa és molt important i més en aquest últim tram de temporada”

Superats els dos primers terços de la temporada, el Centre d’Esports afronta aquest últim tram mantenint el lideratge. El conjunt dirigit per Antonio Hidalgo, que ja suma 10 jornades consecutives en la part més alta de la classificació, rep aquest diumenge (18h) la visita de la UE Llagostera a la Nova Creu Alta amb la intenció de deixar els tres punts a l’estadi. El tècnic de Canovelles, que ha passat per roda de premsa aquest matí, ha valorat aquest fet: “Fer-te fort a casa és molt important i més en aquest últim terç de temporada. Nosaltres hem estat molt forts fins ara i ho volem seguir sent”. A més, Hidalgo ha afegit que encara és més important en aquest últim tram, ja que tothom es juga moltíssim.

Pel que fa al rival, Antonio Hidalgo ha valorat el conjunt gironí i ha parlat dels seus punts forts, tot i la mala dinàmica dels últims partits: “El Llagostera és un equip molt dur i amb les idees molt clares. Tot i que tenen un bloc baix, és un conjunt molt treballat i et posen moltes dificultats”. També ha volgut parlar dels seus homes més destacats, com per exemple Nahuel o Magallán. Per últim, el tècnic de Canovelles també ha volgut parlar sobre el seu homòleg a la banqueta del Llagostera, Oriol Alsina: “Ha fet una feina impressionant. Té molt mèrit el que ha fet amb el seu equip, ja que els va portar a la Segona Divisió. Tant l’Oriol com la seva dona són gent molt treballadora”.

Foto: Roger Benet