La II Nit dels Jugadors homenatjarà llegendes del Sabadell de diverses èpoques

Ahir a la nit es va presentar la segona edició de la Nit dels Jugadors que enguany se celebrarà el 16 de maig a l’Hotel Urpí de Sabadell. Gustavo Ruíz, portaveu de la comissió que organitza la Nit, va ser l’encarregat d’explicar com serà la celebració de l’acte i va estar acompanyat per Xavier Andreu, periodista sabadellenc i director de Comunicació i Relacions Externes de la Secretaria General de l’Esport, i Bruno Batlle, vicepresident del Sabadell. Andreu serà, a més, el mestre de cerimònies de l’acte que se celebrarà el cap de setmana de l’última jornada de lliga.

Si l’any passat va ser un acte per a homenatjar la plantilla de l’heroic ascens a Binéfar, aquest any els protagonistes de la Nit seran cinc llegendes del Centre d’Esports de diferents èpoques. Josep Palau i Ginés Castaños, jugadors arlequinats durant els anys 60 i 70; Manolo Fernández ‘Chango’, jugador del Sabadell durant els 70; Omar Sánchez, el jugador estranger amb més gols marcats a la història del Sabadell, i Jordi González, el segon porter amb més partits disputats a la història del Sabadell seran els homenatjats en una nit gran per a l’aficionat arlequinat.

Tal com es va comunicar durant la presentació, el preu del sopar, que té un lleuger increment respecte al de la primera Nit, és de 30 euros i es posaran a la venda 200 tiquets perquè qui ho desitgi pugui adquirir-lo i ser al sopar que començarà a les 21 hores del dissabte 16 de maig.

Foto: Joan Muñoz