Ian Mackay: “Seria un error pensar més enllà del partit amb el Llagostera”

Nova setmana i nous reptes per un Sabadell que, tot i l’empat a última hora davant l’Olot, es manté líder i aquesta setmana té una bona oportunitat per a mantenir aquesta plaça davant el Llagostera. Cada cop són menys els jugadors de baixa, però únicament Ian Mackay ha jugat tots els minuts aquesta temporada a l’equip arlequinat. El gallec ha estat avui protagonista de la prèvia del duel que enfrontarà diumenge el Centre d’Esports amb el Llagostera. Mackay ha explicat com està paint el vestidor l’empat a Olot, ha comentat en quin estat afronta l’equip el partit d’aquest diumenge i també ha volgut donar valor a la feina que ha fet l’equip fins ara.

El cop que ha suposat l’empat a Olot és dur, però el vestidor i Mackay es volen aixecar i fer una lectura positiva del duel: “Tenim dues formes de veure les coses que són quedar-se amb la part dolenta o amb la bona“. Després de 92 minuts fent un partit que fregava l’excel·lent, l’Olot va empatar al final del partit per deixar el Sabadell sense els tres punts: “Teníem el partit dominat, vam jugar molt bé i no tenim la sensació que ens ho posessin molt complicat en un camp difícil. Vam estar per davant i vam gaudir de bones ocasions però ens van empatar. Em quedo amb les coses positives i ara volem guanyar a casa“, ha apuntat el porter arlequinat.

Tot i l’empat, el Sabadell segueix líder una setmana més i cada cop queda menys lliga. L’equip porta moltes jornades com a líder i ara, a la recta final de la temporada, Mackay ha volgut donar valor a què ha fet l’equip fins ara: “Portem treballant amb molta il·lusió des del principi i ningú vol baixar d’aquí, però tots els equips ens juguem molt. El que és cert és que tot es decideix al final, però si no ho fas bé des del principi no arribes a la situació a la qual estem”. Aquesta setmana és el Llagostera qui visita la Nova Creu Alta en un duel que, tot i la mala dinàmica dels gironins, no genera confiança a Mackay: “Les segones voltes són molt complicades i ningú vol caure a final de temporada. Pot ser un tòpic, però cada partit és molt complicat i hem de jugar com sabem per emportar-nos els tres punts“, ha volgut assenyalar Mackay.

Queden 12 partits fins al final de temporada, 12 finals per acabar en playoff, però Mackay no pensa més enllà de diumenge: “Només penso en el diumenge. Fer comptes més enllà no m’agrada i seria un error pensar més enllà del partit del Llagostera“. Tot i el discurs conservador, Mackay ha volgut remarcar la bona dinàmica dins el vestidor: “Estem on estem per mèrits propis. És un grup molt complicat i s’ha de donar valor a les coses que estem fent. Tenim un vestidor al qual tots els jugadors se senten com si fes molt temps que són a l’equip i això es pot veure al camp. Vam tenir baixes, però tots els jugadors que juguen compleixen gràcies al bon ambient del vestidor“, ha finalitzat dient el porter gallec.

Foto: Críspulo Díaz.