Antonio Hidalgo: “Ha estat un partidàs amb dues propostes molt bones”

Gerra d’aigua freda per a un Sabadell que ja es veia amb els tres punts a la butxaca. El conjunt d’Antonio Hidalgo va signar un bon partit, sòlid en defensa i efectiu en atac, però va veure com un gol de Peque al minut 93 deixava el Sabadell amb dos punts menys a la classificació. Tot i això, el tècnic de Canovelles creu que el seu equip va ser superior: “A diferència de la primera volta, avui l’equip ha estat superior, hem tingut moltes ocasions i hem interpretat molt bé el joc de l’Olot.” Hidalgo no es va oblidar del gol de l’empat en el temps afegit i creu que va ser una jugada confusa amb una mica de sort. No obstant això, el de Canovelles va admetre que estava content amb el partit que havien fet i que s’havia de donar valor al que estava fent l’equip.

A més, els més de 1.600 aficionats que van presenciar el duel entre l’Olot i el Sabadell van gaudir d’un partit molt atractiu per part d’ambdós equips i atípic pel que a la Segona Divisió B es refereix. Antonio Hidalgo també va voler valorar aquest fet: “Ha sigut un partit de tu a tu. Voldria destacar les propostes dels dos equips, ja que és important que aquest tipus de propostes siguin així per tal de guanyar partits”. Hidalgo també va voler parlar del rival i destacar el duel en conjunt: “Ha estat un partidàs amb dues propostes molt bones”. Finalment, el tècnic del Sabadell va desitjar sort a l’Olot i va confessar les paraules que Raúl Garrido li va dir al final del matx: “Ens ha dit que tenim un equip molt bo”.

Foto: Roger Benet