Gerra d’aigua freda a Olot

Nou mesos després tocava visitar Olot amb una situació molt diferent. El Sabadell tornava a l’escenari on la temporada passada va certificar la permanència i ho ha fet acompanyat per més de 600 aficionats arlequinats. Pel que fa al matx, el conjunt local ha sortit molt endollat i de fet al minut tres ha tingut una ocasió claríssima a peus de Salinas, però el xut del davanter de l’Olot s’ha estavellat a travesser de la porteria defensada per Mackay. Aquest primer ensurt de l’Olot no ha modificat la filosofia de joc del Sabadell, que ha volgut proposar des del xiulet inicial. Ja sobrepassat el primer quart d’hora de duel, al 17, ha arribat la rèplica del Sabadell mitjançant un xut llunyà d’Àngel Martínez que també s’ha estavellat al pal.

Només cinc minuts més tard, nova arribada del conjunt dirigit per Raúl Garrido, però Mackay ha aturat sense problemes el xut d’Héctor Simón. Arran d’aquest moment, el Sabadell ha fet un pas endavant i s’ha consolidat sobre la gespa del Muncipal d’Olot. I quan millor estava el conjunt arlequinat, al minut 29, Néstor Querol ha obert la llauna. Aarón Rey, ha rebut una pilota a la banda dreta, ha filtrat una passada per Querol, que dins de l’àrea s’ha girat i amb un xut ras ha superat a mà canviada un Pol Ballesté que no ha pogut evitar el gol del jugador castellonenc. Només cinc minuts més tard, de nou Querol ha tingut el segon a les seves botes, però ara sí Ballesté ha aturat el seu xut. Aquesta ha estat l’última ocasió d’una primera meitat molt disputada per part d’ambdós equips.

La victòria s’escapa al temps afegit

A la sortida de vestidors, el Sabadell ha estat qui ha saltat a la gespa més endollat i al minut 48 Édgar ha tingut el segon a les seves botes però el seu xut ha sortit desviat. I cinc minuts més tard, una nova ocasió pel conjunt arlequinat a peus d’Aarón Rey. El Sabadell estava vivint els millors minuts del duel i al minut 67 Pedro Capó ha enviat alt per poc un xut des de dins de l’àrea. Arran d’aquest moment, l’Olot ha fet un pas endavant i al 76 Pedro ha obligat Mackay a lluir-se per tal d’evitar l’empat.

Els últims minuts han estat de patiment i l’Olot ha tancat el Sabadell a la seva àrea. Tot i això, al minut 90 Édgar ha pogut fer el segon al contraatac però dos minuts després, Aitor Pascual ha comès una errada monumental i Peque ho ha aprofitat per fer l’empat sobre la botzina. Sens dubte, gerra d’aigua freda per a un Sabadell que ja es veia amb tres punts més a la butxaca. Tot i això, el conjunt d’Antonio Hidalgo continuarà líder una setmana més.

Foto: Críspulo Díaz