Antonio Hidalgo: “La salvació a Olot ha de ser un punt de partida del que és el Sabadell”

El tècnic de Canovelles ha passat aquest matí per sala de premsa a la prèvia del partit d’aquest diumenge davant la Unió Esportiva Olot. Hidalgo, que va ser un dels artífexs de la memorable tarda d’Olot fa menys d’un any, ha comentat amb quines sensacions torna a l’estadi garrotxí. L’entrenador del primer equip també ha repassat en quin estat està la infermeria arlequinada i com afronta l’equip el duel davant un dels equips que millor futbol practica a la categoria.

L’equip arriba a la cita de diumenge després d’una remuntada davant l’Orihuela que va suposar alguna cosa més que tres punts i així ho ha reconegut el tècnic: “Va ser una victòria molt important i que té molt valor per com va ser i com vam afrontar el partit. Vam fer una primera part molt bona i el triomf ens reforça del tot”. Aquesta setmana, però toca visitar Olot, un camp que porta molts records i davant un equip molt perillós segons Hidalgo: “És un equip que m’agrada moltíssim veure, tenim una forma similar de jugar i una idea molt clara. Són l’equip menys golejat i no ho són per ficar-se al derrere. Tenen jugadors diferencials i de molta qualitat que t’obliguen a preparar moltes coses perquè interpreten molt bé el joc, però anirem a guanyar el partit des del primer minut”, ha explicat el de Canovelles.

La visita a Olot genera un inoblidable record per tota l’afició arlequinada després de la màgica tarda de la temporada passada, però Hidalgo vol que aquell partit sigui un punt de partida: “Va ser un dia molt important, però vull destacar que Olot ha de ser un punt de partida del que és el Sabadell. Saber on estàvem i a partir d’allà créixer molt per no tornar a aquella situació”. A més, l’entrenador ha fet una crida a tots els aficionats amb dubtes sobre si anar a Olot: “Com més gent vingui molt millor, perquè és un moment importantíssim. Si algú no té clar si venir, que vingui. Que vingui ara, perquè és el moment. Com més siguem dins l’estadi molt millor, perquè l’Olot ens exigirà molt”, ha indicat el tècnic arlequinat.

Per acabar, el míster ha fet una petita valoració de com es troba la plantilla en aquests moments: “Aleix Roig ve d’una lesió més llarga del que voldríem i ha començat a entrenar amb el grup aquesta setmana per començar a agafar ritme. Aleix Coch també ha tornat a entrenar i tenim fins diumenge per decidir si jugarà”. Finalment, Hidalgo ha explicat com ha paït tots els canvis des de l’última visita al Municipal d’Olot: “El temps passa volant i nosaltres vivim dia a dia. El que hem fet ja està fet i és cert que hem fet moltes coses i molt bé, però hem de continuar evolucionant i fent passes endavant“, ha finalitzat dient Hidalgo.

Foto: Crispulo Díaz