Ángel Martínez: “El partit més important sempre és el següent”

El capità arlequinat ha passat aquest matí per sala de premsa a la prèvia del duel que enfrontarà aquest diumenge al Sabadell amb la Unió Esportiva Olot al Municipal d’Olot, un escenari que sempre estarà als records de tots els arlequinats. Martínez, que ja fa tres temporades que juga al Centre d’Esports, va ser titular aquella tarda màgica i ha parlat sobre com va ser aquell partit i com han canviat les coses. El migcampista també ha explicat com es troba el vestidor després de la remuntada davant l’Orihuela i ha comentat com està l’equip per afrontar el tram final de temporada.

No hi ha arlequinat que no recordi la màgica tarda d’Olot de la temporada passada, encara que pel capità el present és el més important: “Mai oblidaré la tarda d’Olot. La gent va respondre d’una forma increïble. Venim d’un partit molt complicat on ens va costar guanyar, tot i que el partit més important sempre és el següent i no hem de pensar en l’Orihuela”. Un duel davant el conjunt alacantí on els arlequinats van suar de valent per emportar-se els tres punts: “Va venir un rival complicat, però l’equip va respondre i la graderia també. Era un moment vital per nosaltres després de les dues derrotes seguides“, ha explicat el migcampista gironí.

La situació del Centre d’Esports ha canviat de forma radical en vuit mesos i Ángel té clar que el fitxatge d’Antonio Hidalgo va començar una nova etapa: “És cert que amb l’arribada tot va canviar i va haver-hi un canvi de mentalitat. Vam fer una passa endavant i aquest any hem seguit igual des del principi“. La situació és, pràcticament, immillorable però per l’exjugador de l’Espanyol l’equip no ha aconseguit res encara: “Hem d’aprofitar la nostra situació perquè la gent cregui i perquè nosaltres sapiguem que podem competir contra qualsevol. Tot l’equip és constant i regular, la gent que juga ho fa molt bé i per fer el que estem fent necessites l’ajuda de tothom”. Encara que el triomf davant l’Orihuela va ser molt important, Martínez vol anar partit a partit: “La victòria amb l’Orihuela va ser mental i es va veure que equip i afició volem, però, si volem fer alguna cosa, hem d’anar partit a partit i amb humilitat. Perquè no hem fet res, però volem fer-ho tot“, ha volgut assenyalar el capità arlequinat.

Tot i que encara queda molta lliga, el Sabadell té aquesta setmana una prova davant un dels equips que millor futbol practica a la Segona Divisió B: “És diferent enfrontar-se a un equip que juga com nosaltres perquè això farà que el partit es decideixi en els duels individuals. Esperem que hi hagi un gran ambient per part dels nostres aficionats i que ens puguin donar l’empenta que necessitem”. El duel serà clau a la lluita pel lideratge que té, ara mateix, a cinc equips compromesos i al Sabadell com a líder: “És difícil de preveure com acabaran les coses. Els cinc primers hem demostrat que ens mereixem estar a dalt, però encara s’han de decidir moltes coses. A mi no em va bé mirar més enllà de diumenge i així seguiré. Som conscients que estem a dalt, però en cap moment ens podem descuidar”, ha finalitzat indicant Martínez.

Foto: Crispulo Díaz.