Antonio Hidalgo: “L’Aarón Rey necessitava ser determinant”

Tot i la victòria d’infart amb una remuntada estel·lar al ‘Temple’, el Centre d’Esports va signar una de les millors primeres meitats de la temporada, tal com va destacar Antonio Hidalgo en roda de premsa: “Si no són els millors 45 minuts de l’any a casa, estan molt a prop”. El conjunt d’Antonio Hidalgo va gaudir de diverses aproximacions per avançar-se al marcador, però tant Aitor com el pal, en un parell d’ocasions ho van evitar. A més, Hidalgo ha volgut destacar que tot el que havien treballat durant la setmana ho han intentat per activa i per passiva. A la segona meitat, tot i anar per darrere en el marcador, el Sabadell no va deixar de creure i tal com afirma el seu entrenador, “va ser una victòria importantíssima”.

El tècnic de Canovelles va ser gran partícip de la victòria local, ja que un cop més va encertar de ple amb els canvis. Amb el 0-1 en contra, al 68, Hidalgo va moure fitxa i va donar entrada a Aarón Rey en el lloc de Lanza. I quan el jugador gallec només portava 20 minuts a sobre de la gespa, es va inventar una passada mil·limètrica per tal que Édgar, d’esperó, acabés de donar-li la volta al marcador quan faltaven cinc minuts pel final. Hidalgo va destacar el paper del migcampista de Ferrol i va reconèixer que és un jugador molt important tot i la seva joventut: “L’Aarón necessitava ser determinant. Ell mateix ha de creure molt més en les seves possibilitats i posar de la seva part. Si ell es posa al cap aquesta ambició i aquesta exigència, serà molt bona notícia per a nosaltres”.

Foto: Ràdio Sabadell