El Sabadell vol tornar al camí de la victòria dues jornades després

Dues derrotes consecutives, fet insòlit des que Antonio Hidalgo està al capdavant de l’equip. Tot i això, el Centre d’Esports té la possibilitat demà de revertir la situació, i no hi ha millor escenari possible que la Nova Creu Alta. Els arlequinats reben la visitade l’Orihuela, penúltim classificat amb 21 punts. Un Orihuela que, per cert, ve de sumar els tres punts davant de l’Hércules al seu estadi, una victòria que va sentenciar Vicente Mir com a entrenador del conjunt alacantí.

Cal destacar que l’Orihuela, lluny de Los Arcos, només ha sumat 8 punts i és el segon pitjor visitant de la categoria. Només cal veure els gols encaixats a domicili, un total de 24, per veure que el rival que visitarà l’estadi demà és propici per tornar al camí de la victòria, però no oblidem que això és la Segona Divisió B i pot passar de tot. De fet, tal com va recordar Xavi Boniquet en roda de premsa durant la setmana, l’Orihuela va empatar el Sabadell amb només un xut a porteria durant els 90 minuts.

Novetats en la convocatòria i promocions pels més joves

Per primera setmana des que Hidalgo és al capdavant de l’equip, el tècnic de Canovelles no ha volgut fer pública la convocatòria pel duel de demà, i serà abans del matx quan decideixi qui es queda fora. Hidalgo doncs, ha convocat a tots els homes que té disponibles, entre els qui destaca el retorn, dels ja recuperats, Fernando Pajarero i Manu Lanzarote. Per contra, no seran de la partida els sancionats Grego Sierra i Àngel Martínez, ni els dos últims lesionats, Adri Cuevas i Josu Ozkoidi.

D’altra banda, el club arlequinat ha posat en marxa promocions per atraure els aficionats més joves. Els arlequinats entre 15 i 25 anys gaudeixen d’alguns avantatges importants i podran gaudir del tram final adquirint el carnet de soci per només 30 euros. A més, els grups d’un mínim de tres persones podran retirar entrades pels partits a la Nova Creu Alta a partir de cinc euros.

Foto: Activa Orihuela