Antonio Hidalgo: “Només anant al límit podem competir com ho estem fent”

L’entrenador del Centre d’Esports ha passat aquest matí per sala de premsa a la prèvia del duel d’aquest diumenge que enfrontarà l’equip arlequinat amb l’Orihuela a la Nova Creu Alta. Hidalgo, que té una allau important de baixes aquesta setmana, ha parlat sobre com afronta l’equip el duel després de dues derrotes consecutives, ha comentat la importància de seguir treballant i ha explicat que fa, en part, tan bo aquest Sabadell.

Tot i encadenar dues derrotes consecutives, l’equip arlequinat continua a la primera posició i afronta, per primer cop amb Hidalgo a la banqueta, una situació on hi ha hagut dues derrotes consecutives, però Hidalgo només pensa a continuar endavant: “Mai agrada perdre un partit i encara menys dos, però són situacions que es donen durant un any i ara hem de seguir treballant”. L’equip està immers en una allau de baixes, encara que el tècnic només veu brots verds: “Tot són bones notícies. Tenim gent que té ganes de fer coses, que té una il·lusió enorme i amb moltes ganes de continuar aquesta línia, perquè, a poc a poc, recuperarem a tothom”, ha senyalat el tècnic arlequinat.

El repte d’aquesta setmana és davant un Orihuela que ha canviat d’aspecte després de l’arribada de Gerard Albadalejo a la banqueta i Hidalgo ha reconegut que el rival de diumenge serà molt complicat: “Tenim un rival que ens posarà les coses molt difícils i que ha competit molt bé amb l’arribada del nou entrenador. Han canviat respecte a la primera volta i competeixen sempre”. Aquest duel ha de servir perquè l’afició es faci notar i doni la seva empenta cap a la victòria: “L’afició sempre està, però hi ha moments en què els has de notar encara més. Estan molt il·lusionats i volem fer moltes coses“, ha indicat el de Canovelles.

Finalment, i entrant de forma més especifica en el tema de les lesions i els jugadors disponibles, Hidalgo ha parlat clar per explicar què fa al Sabadell estar on està: “Estem on estem perquè anem al límit i només anant al límit podem competir. Seguirem competint al límit i això comporta treballar molt dur. Ara hi ha lesions i sancions a la vegada, però això és el que li passa a tots els equips“. A més, el tècnic ha valorat la feina dels nous fitxatges i ha parlat de qui pot tornar diumenge: “El mercat d’hivern no és fàcil i els jugadors s’han d’adaptar, però van competir molt bé a La Nucía malgrat el resultat. Demà tenim l’últim entrenament i veurem com arriben Lanza i Pajarero. A més, també torna Néstor“, ha finalitzat comentant Hidalgo.

Foto: Joan Muñoz