Xavi Boniquet: “Volem tornar a guanyar i no hi ha millor escenari que casa nostra”

El migcampista terrassenc, titular el passat diumenge al camp de La Nucía, ha passat aquest matí per sala de premsa a la prèvia del duel que aquest diumenge enfrontarà al Centre d’Esports amb l’Orihuela. Boniquet, que s’està assentant com una peça clau a l’equip d’Antonio Hidalgo, ha parlat sobre l’estat de l’equip després de la segona derrota consecutiva, ha explicat com es troba individualment parlant i, finalment, ha fet una crida als aficionats perquè donin suport a l’equip aquest diumenge per a tornar al camí de la victòria

Per primer cop des de l’arribada d’Antonio Hidalgo a la banqueta arlequinada el Sabadell ha sumat dues derrotes consecutives i es troba, per dir-ho d’alguna forma, immers en una crisi. Xavi Boniquet, però, no pensa en més que tornar a la victòria: “Aquesta ratxa havia d’arribar i espero que sigui curta. Tenim una plantilla a la qual tots empenyem cap a la mateixa direcció i tots competim gràcies a la rivalitat sana que hi ha al vestidor”. Boniquet, a més, apunta a titular aquesta setmana després de la lesió d’Adri Cuevas i la sanció d’Ángel: “És cert que ells han anat jugant, però Carlos Beitia també hi és i se li ha de donar la màxima confiança“, ha explicat el jugador.

Aquesta mala ratxa arriba en un moment complicat pels arlequinats, ja que també hi ha una important plaga de lesions que afecta l’equip i provoca que alguns jugadors hagin de donar una passa endavant: “Tots hem d’assumir responsabilitats com hem fet fins ara i, a més, aconseguint bons resultats. Cal que ens oblidem de què anem primers i hem de pensar en què cadascú compleixi amb les seves responsabilitats“. Aquestes lesions, però, obren les portes de la titularitat a un Boniquet que s’ha convertit en un jugador important sobre la gespa: “Em veig bé, competeixo cada dia i intento millorar per a donar el màxim quan jugo. El més important és ajudar l’equip a guanyar i a aconseguir bons resultats“, ha indicat el jugador del Badalona fins a l’estiu passat.

Finalment, Boniquet ha parlat sobre el duel davant l’Orihuela, un partit clau per a revertir aquest mal moment: “Tots els partits que queden seran molt difícils perquè tots els equips ens juguem molt i ningú es rendirà. Ja vam veure a la primera volta que l’Orihuela et pot fer mal en una jugada aïllada i això és el que volem evitar”. A més, el terrassenc ha fet una crida a l’afició pel partit de diumenge: “Aquest partit ha de ser el començament de la tornada a la victòria. A casa la gent ens fa forts i ens sentim molt còmodes. Volem tornar a guanyar i no hi ha millor escenari que casa nostra“, ha finalitzat dient el migcampista arlequinat.

Foto: Joan Muñoz