Massa càstig

Derrota (1-0) per la mínima del Centre d’Esports al Camilo Cano davant de La Nucía. Agüero, des dels onze metres al 87, ha estat el golejador d’un duel molt pobre d’ocasions. Adri Cuevas i Josu se sumen a la llarga llista de lesionats d’un Sabadell que seguirà líder una setmana més tot i la desfeta.

Si bé Antonio Hidalgo des de la seva arribada a Sabadell sempre havia apostat per un onze tipus amb molt poques variants, avui s’ha vist obligat a rotar, i de valent, per la manca d’efectius del conjunt arlequinat. Si ja eren pocs els lesionats, valgui la ironia, abans del duel s’ha conegut una lesió més. Adri Cuevas ha caigut de la convocatòria per una ruptura muscular del soli de la cama esquerra. A més, Josu tampoc ha pogut jugar, ja que ha notat molèsties i tot apunta que el jugador basc no estarà disponible durant les pròximes setmanes. A tot això, Xiker, Beitia, Héber Pena i Jurgi Oteo han estat les novetats de l’onze d’Hidalgo al Camilo Cano.

Pel que fa a el duel, la primera meitat ha estat de tempteig per part d’ambdós equips, tot i que el Centre d’Esports ha estat qui ha tingut les ocasions més clares. De fet, la més clara l’ha tingut el Sabadell al minut 33, però la centrada d’Óscar Rubio s’ha passejat per l’àrea petita sense trobar rematador. Només tres minuts més tard, Àngel Martínez ha provat Fornés amb un xut des de la frontal que ha aturat el porter local sense problemes. Sense cap ocasió més, els equips han marxat a vestidors amb empat a res en el marcador.

Un penal al 87 decideix el duel

A la sortida de vestidors el rol del partit no ha canviat, ja que ha estat el conjunt d’Antonio Hidalgo qui ha saltat a la gespa més endollat. No obstant això, al minut 57 Titi ha pogut obrir la llauna per a La Nucía, però la seva rematada de cap ha sortit llepant la porteria defensada per Mackay. Aquesta ocasió del conjunt local només ha estat un miratge, ja que els de César Ferrando no han fet res més durant tot el matx. Hidalgo ha donat entrada a Édgar Herández, Aarón Rey i Aitor Pascual per intentar guanyar capacitat ofensiva, però el Sabadell també ha estat incapaç d’incomodar la porteria defensada per Fornés.

I quan semblava que el partit arribaria amb l’empat a zero a l’electrònic, al minut 88 Grego Sierra ha comès un penal (molt dubtós) per tocar la pilota amb la mà dins de l’àrea petita que Agüero s’ha encarregat de transformar en gol. El Centre d’Esports, que s’ha vist molt perjudicat per les lesions, ha caigut per la mínima davant de La Nucía i acumula dues derrotes consecutives, fet insòlit des que Hidalgo és al capdavant de l’equip.

Foto: CF La Nucía