L’assalt a La Nucía: invictes a casa, però només una victòria en els últims nou partits

Una derrota mai agrada. Que arribi davant un equip en mala dinàmica i a casa encara menys. Però això és la Segona B i ningú va dir que el camí del Sabadell seria fàcil. Els arlequinats, però, ja veuen el partit amb l’Hércules com a part del passat i ara només pensen en la visita a l’Estadi Camilo Cano de La Nucía. L’equip d’Antonio Hidalgo vol tornar a la victòria i vol fer-ho davant un equip que no coneix la derrota com a local aquesta temporada després d’haver disputat 11 partits a casa. Això sí, els nuciencs porten un triomf en els últims nou partits que han jugat.

Aquest article és exclusiu per a usuaris Premium. Subscriu-te a la web i gaudeix d’anàlisis, reportatges i contingut multimèdia restringit. Recorda que pots fer-ho gratuïtament si ets client Prime d’Amazon al nostre canal de Twitch! Consulta les opcions de subscripció aquí.