Antonio Hidalgo: “El més important és tornar a guanyar”

La derrota davant l’Hércules va agafar per sorpresa molts aficionats arlequinats, ja que ningú s’esperava una ensopegada a casa davant un equip que portava 18 punts. Però aquell partit ja forma part del passat i el Sabadell es centra ara en la visita aquest diumenge a l’Estadi Camilo José Cano de La Nucia, on els locals encara no han perdut aquesta temporada. Antonio Hidalgo, tècnic arlequinat, ha parlat avui a la prèvia del partit sobre com ha paït la derrota el vestidor, com es troba l’equip i què espera del duel de diumenge davant els nuciencs.

Aquest article és exclusiu per a usuaris Premium. Subscriu-te a la web i gaudeix d’anàlisis, reportatges i contingut multimèdia restringit. Recorda que pots fer-ho gratuïtament si ets client Prime d’Amazon al nostre canal de Twitch! Consulta les opcions de subscripció aquí.