Antonio Hidalgo: “El més important és tornar a guanyar”

La derrota davant l’Hércules va agafar per sorpresa molts aficionats arlequinats, ja que ningú s’esperava una ensopegada a casa davant un equip que portava 18 punts. Però aquell partit ja forma part del passat i el Sabadell es centra ara en la visita aquest diumenge a l’Estadi Camilo José Cano de La Nucia, on els locals encara no han perdut aquesta temporada. Antonio Hidalgo, tècnic arlequinat, ha parlat avui a la prèvia del partit sobre com ha paït la derrota el vestidor, com es troba l’equip i què espera del duel de diumenge davant els nuciencs.

Sempre és dur aixecar-se després d’una derrota, però el Sabadell ja ha demostrat aquesta temporada que el vestidor es fa encara més fort quan hi ha adversitats. Antonio Hidalgo, a més, sap què necessita l’equip: “No importa perdre fora de casa o a casa, el més important és tornar a guanyar. Sabem que la categoria està molt igualada i nosaltres havíem fet una normalitat dels resultats que aconseguíem”. El repte passa ara per guanyar a La Nucía: “L’altre dia no vam poder aconseguir un bon resultat i aquest diumenge tenim un partit molt complicat davant un rival que fa un bon futbol“, ha explicat el de Canovelles.

El Sabadell aquest any s’ha fet fort gràcies a un bon plantejament dels partits i sortint a mossegar des del principi, un pla que Hidalgo vol que l’equip segueixi amb aquesta idea: “Nosaltres intentem plantejar els partits depenent del que pensem que ens trobarem, però sempre anat a guanyar des del primer minut. Volem tornar a guanyar i sabem que el rival ens pot fer mal, però esperem que el partit caigui del nostre costat”. Per aquest partit podria tornar a repetir-se la presència d’Oscar Rubio i Aitor Pascual a la banda dreta, una opció que agrada bastant al tècnic: “Tots dos ens estan donant molt i és cert que a vegades cal fer modificacions, però s’ha de mirar més enllà del resultat i veure què ens estan donant“, ha senyalat el tècnic.

La Nucía encara no ha perdut aquesta temporada a casa, però el Sabadell, el millor visitant de la lliga, vol trencar aquesta ratxa diumenge: “Estem en un bon moment fora de casa i sabem que hem de mantenir una intensitat molt alta en tot moment perquè tot està molt igualat. Ells vénen de jugar, sí, però aquells quinze minuts que es van estalviar són importants i han tingut quatre dies per a recuperar, així que no crec que pateixin molt per això”. La clau de seguir en zona de playoff passa, segons Hidalgo, per la tranquil·litat: “La tranquil·litat ha de ser clau, anar partit a partit i amb calma enfront de les diverses situacions que hi hagi setmana a setmana. Tots els equips ens juguem coses i per guanyar sabem que ens tocarà patir”. Per últim, el de Canovelles ha explicat la situació d’Édgar i Lanza: “Demà veurem com es troben i decidirem. Han tingut problemes físics i després de l’entrenament decidirem qui juga“, ha finalitzat dient Hidalgo.