La FCF inicia el repartiment dels ajuts econòmics de la campanya ‘TOTS SOM UN EQUIP’

La Federació Catalana de Futbol ha engegat el procés de repartiment dels ajuts econòmics de la nova campanya TOTS SOM UN EQUIP, d’impuls i promoció del futbol i el futbol sala amateur català.

Al llarg d’aquesta setmana, tots els clubs amb dret a percebre la subvenció coneixeran la quantitat assignada, a més de rebre el formulari per poder tramitar el cobrament del 50% de l’aportació econòmica, que s’ingressarà al compte federatiu de l’entitat. Al seu torn, tal com està previst, el pagament del 50% restant de les bonificacions es farà a final de temporada.

Amb la campanya TOTS SOM UN EQUIP, en marxa des d’aquesta temporada, la FCF referma el seu compromís amb els clubs i federats del futbol i el futbol sala amateur català. Amb una inversió prevista de més d’1,15 milions d’euros en aquest curs, el projecte tindrà continuïtat en el temps, i va dirigit a un total de 1.196 equips i més de 25.000 jugadors de les categories de Primera, Segona, Tercera i Quarta Catalana en futbol, i de la Divisió d’Honor Catalana, i Primera, Segona i Tercera Catalana de l’LCFS en futbol sala.

Els ajuts als clubs

La iniciativa porta associats una sèrie d’ajuts econòmics, que es concreten en una bonificació de la quota d’inscripció de l’equip, la rebaixa del cost del rebut arbitral, el descompte de 25 euros en la quota de la Mutualitat per a tots els futbolistes amb llicència federativa en aquestes categories, a més del lliurament de material esportiu als clubs. Alhora, en el cas del futbol, la subvenció es completa amb una aportació per compensar una part de la despesa en desplaçaments, i el Premi JOC NET, amb una dotació econòmica de 1.000 euros per a l’equip amb menys sancions de cada grup, i de 500 euros per al segon.

Entre els eixos principals de TOTS SOM UN EQUIP es troben facilitar el pas de juvenil a amateur, la reducció del nombre de targetes per partit, així com també el foment de la gestió responsable dels clubs i la millora del grau de compliment normatiu.

Foto: FCF