El Sabadell presenta oficialment Xiker Ozerinjauregi i Carlos Beitia

El basc, Xiker Ozerinjauregi, i el valencià, Carlos Beitia, han estat presentats aquest matí com a nou jugadors del Centre d’Esports. A més, La Nucía, pròxim rival del Sabadell, ahir va guanyar el Lleida Esportiu al seu estadi en el partit ajornat.

El Centre d’Esports ha presentat aquest matí els dos últims fitxatges, el migcampista Carlos Beitia i el central esquerrà Xiker Ozerinjauregi. A l’acte, que ha tingut lloc al concessionari Hyundai López Orús de la ciutat, no ha faltat José Manzanera, director esportiu de l’entitat arlequinada, que ha admès que, tot i que des del club van contactar amb ambdós jugadors al principi del mercat, les dues operacions eren complicades, però que finalment les van poder tancar. Tot i això, no és cap novetat, ja que L’Hora Arlequinada va avançar que Xiker no sortiria del Betis Deportivo fins que el club andalús no tanqués un parell de centrals per cobrir la seva baixa, i així va ser.

El mateix Xiker Ozerinjauregi s’ha mostrat optimista però alhora previngut, ja que la Segona Divisió B, i en especial el grup 3, és complicat. És per aquest motiu que el defensa basc ha admès que s’ha d’anar “partit a partit”. D’altra banda, Carlos Beitia, jugador que arriba cedit pel Villarreal fins al final de temporada, ha afirmat que des del primer moment que va rebre l’oferta del Centre d’Esports no s’ho va pensar, ja que ell volia jugar a la Nova Creu Alta.

La Nucía es posa al dia amb victòria

Pel que fa al pròxim rival del Sabadell, La Nucía, ahir va disputar els 79 minuts que faltaven del partit ajornat davant del Lleida Esportiu. Els homes de César Ferrando no van perdonar com a locals i van vèncer per 2 gols a 1. Amb aquesta victòria, La Nucía segueix sense punxar al seu estadi aquesta temporada abans de rebre el Centre d’Esports el diumenge (18:30h). Un Sabadell, que per cert, no podrà comptar amb Néstor Querol, ja que el de Castelló va veure la cinquena groga davant de l’Hércules i a hores d’ara és la primera baixa confirmada.

Foto: Críspulo Díaz.