Boris Garrós: “Les derrotes ens han de servir per aprendre”

L’atacant arlequinat, i autor del gol del Sabadell a la derrota del passat diumenge davant l’Hércules, ha passat aquest matí per sala de premsa  a la prèvia del duel que aquest diumenge enfronta el Centre d’Esports amb La Nucía a terres alacantines. Garrós, que va tenir un començament de temporada difícil, ha parlat sobre com han anat millorant les seves sensacions, sobre l’estat del vestidor després de l’ensopegada davant l’Hércules i també ha comentat el duel que els arlequinats jugaran diumenge davant La Nucía.

Aquest article és exclusiu per a usuaris Premium. Subscriu-te a la web i gaudeix d’anàlisis, reportatges i contingut multimèdia restringit. Recorda que pots fer-ho gratuïtament si ets client Prime d’Amazon al nostre canal de Twitch! Consulta les opcions de subscripció aquí.