Boris Garrós: “Les derrotes ens han de servir per aprendre”

L’atacant arlequinat, i autor del gol del Sabadell a la derrota del passat diumenge davant l’Hércules, ha passat aquest matí per sala de premsa  a la prèvia del duel que aquest diumenge enfronta el Centre d’Esports amb La Nucía a terres alacantines. Garrós, que va tenir un començament de temporada difícil, ha parlat sobre com han anat millorant les seves sensacions, sobre l’estat del vestidor després de l’ensopegada davant l’Hércules i també ha comentat el duel que els arlequinats jugaran diumenge davant La Nucía.

Després d’una derrota inesperada sempre arriben els dubtes, encara que Boris ha estat clar a l’hora de parlar d’aquesta ensopegada: “Estàvem molt ben acostumats, però això és part del futbol i la Segona B t’exigeix estar al 100% a cada partit“. Garrós va fer el seu tercer gol amb una rematada de cap molt bona: “Va ser un gol maco, però no va servir per a res. Personalment estic content per a poder ajudar l’equip amb aquest gol i anar sumant poc a poc“. L’atacant va tenir un inici de temporada complicat, però ha començat a deixar enrere els mals moments amb gols i bones actuacions: “Vaig tenir molt mala sort a principis de temporada amb dues lesions seguides, però ara fa temps que em trobo bé físicament i estic content amb poder ajudar l’equip amb el meu treball”, ha explicat el davanter.

La derrota ha servit perquè l’entorn arlequinat toqui de peus a terra, però Garrós té clar que és part del camí: “Si l’objectiu és pujar, tot el que està passant és part del camí. A tots ens agradaria guanyar-ho tot, però en aquesta categoria és impossible. La derrota ens ha de servir per aprendre i per a fer-nos encara més forts”. L’ensopegada, a més, no canvia el pla del Sabadell, que vol seguir portant la iniciativa als partits: “Volem portar nosaltres la iniciativa i tenir la pilota. Està clar que adaptem algunes coses al rival, però sempre portant la iniciativa“, ha comentat el barceloní.

Finalment, l’atacant ha parlat sobre el rival de diumenge, una Nucía molt incòmode a casa: “Sabem que és un rival dur perquè no ha perdut a casa, però sempre hi ha una primera vegada. El fet de ser els primers fa que els equips t’analitzin més, però nosaltres també aprenem i corregim coses”. L’equip alacantí ja va disputar un duel molt dur a Sabadell a la primera volta, encara que Boris confia en el pla traçat per l’equip: “Ells van fer un partit dur aquí i és el que haurem d’evitar. Si el partit es posés dur, hauríem de saber contrarestar-ho amb les nostres armes”. Finalment, missatge de calma sobre un possible playoff: “Portem treballant des de la jornada 1 per estar a dalt i ara hem de gaudir del camí sense pensar en la jornada 38. Hem de seguir fent les coses bé i si hi fem així estic segur que acabarem la temporada on volem”. Ha conclòs dient l’exjugador del Gavà.

Foto: Joan Muñoz