L’Hércules trenca la ratxa de set victòries a casa del Sabadell

Derrota del Centre d’Esports en un partit que els homes d’Antonio Hidalgo han començat guanyat però on els arlequinats mai s’han arribat a trobar del tot còmodes i l’Hércules, amb un futbol pràctic i certa permissivitat arbitral, ha aconseguit remuntar el partit. Boris ha fet el primer amb una gran rematada de cap al minut 31, però l’Hércules, que ha fet una bona primera meitat, ha empatat cinc minuts després. A la segona meitat, Hidalgo ha intentat canviar la imatge del Sabadell donant entrada a Boniquet, però l’Hércules, amb un servei de cantonada, ha fet el segon al minut 51. A partir d’aquell moment, els alacantins han començat a endurir el partit i el Sabadell, que ha gaudit d’un parell de bones ocasions, no ha pogut empatar el partit.  

Aquest article és exclusiu per a usuaris Premium. Subscriu-te a la web i gaudeix d’anàlisis, reportatges i contingut multimèdia restringit. Recorda que pots fer-ho gratuïtament si ets client Prime d’Amazon al nostre canal de Twitch! Consulta les opcions de subscripció aquí.