El Sabadell rep la visita d’un Hércules en hores baixes i amb moltes cares noves

El Centre d’Esports buscarà demà la vuitena victòria consecutiva a casa davant d’un Hércules amb moltes novetats. Antonio Hidalgo ha convocat a 19 jugadors, entre ells Carlos Beitia i Xiker Ozerinjauregi. Aleix Coch i Manu Lanzarote són les baixes més destacables.

Si bé el Centre d’Esports s’ha mogut en aquest mercat d’hivern, l’Hércules ho ha fet per partida doble. Fins a 6 cares noves visitaran demà la Nova Creu Alta en un duel marcat per les urgències de l’equip alacantí. Bruno Perone i Raúl Ruiz en defensa, Sergio Jiménez i Olavide al mig del camp i Nikolaos Vergos en atac són les incorporacions d’un Hércules que està vivint els pitjors moments de la seva història més recent. Per contra, el conjunt de Vicente Mir ha perdut molta pólvora, sobretot en atac amb el traspàs de Carlos Martínez a l’Andorra o amb la cessió de Borja Martínez a l’Ibiza.

L’Hércules, que ja està viatjant en aquests moments a la capital del Vallès Occidental i té previst arribar aquesta tarda, és el segon pitjor visitant de la categoria, ja que només ha sumat 7 punts lluny del Rico Pérez. A més, és un equip que encaixa molt a domicili (14 gols) i materialitza molt poc (8 gols). Al davant tindran el Centre d’Esports, qui és fins ara, el segon millor local de la categoria amb 26 punts i només 5 gols encaixats en 11 partits. Sens dubte un duel de contraposicions.

Carlos Beitia i Xiker Ozerinjauregi, principals novetats 

Antonio Hidalgo ha convocat a 19 jugadors pel duel de demà, entre els qui destaca la presència dels dos últims fitxatges. Carlos Betitia, qui ja s’entrenava amb l’equip des del dimecres, i Xiker Ozerinjauregi, qui va arribar ahir al vespre a Sabadell i només s’ha exerciat aquest matí sota les ordres del tècnic de Canovelles. També hi és a la llista, una setmana més, el jugador del Juvenil Gerard Marquillas. Per contra, tal com va confirmar ahir en roda de premsa Antonio Hidalgo, ni Lanza ni Aleix Coch estan disponibles, ja que ambdós segueixen recuperant-se de les seves lesions.

Foto: Hércules CF