Antonio Hidalgo: “El més important són els tres punts de diumenge”

El tècnic de Canovelles ha passat aquest matí per sala de premsa a la prèvia del duel d’aquest diumenge entre el Centre d’Esports i l’Hércules a la Nova Creu Alta. Hidalgo, que mantindrà l’equip com a líder una setmana més, ha parlat sobre la dificultat de rebre un Hércules que està en hores baixes, ha comentat la situació d’un Sabadell que, tot i tenir 44 punts, encara té molt camí per fer i ha recalcat la importància de seguir amb la filosofia del partit a partit.

Aquest article és exclusiu per a usuaris Premium. Subscriu-te a la web i gaudeix d’anàlisis, reportatges i contingut multimèdia restringit. Recorda que pots fer-ho gratuïtament si ets client Prime d’Amazon al nostre canal de Twitch! Consulta les opcions de subscripció aquí.