Antonio Hidalgo: “El més important són els tres punts de diumenge”

El tècnic de Canovelles ha passat aquest matí per sala de premsa a la prèvia del duel d’aquest diumenge entre el Centre d’Esports i l’Hércules a la Nova Creu Alta. Hidalgo, que mantindrà l’equip com a líder una setmana més, ha parlat sobre la dificultat de rebre un Hércules que està en hores baixes, ha comentat la situació d’un Sabadell que, tot i tenir 44 punts, encara té molt camí per fer i ha recalcat la importància de seguir amb la filosofia del partit a partit.

Partit amb molta trampa pel Centre d’Esports davant un Hércules en hores molt baixes però amb molta qualitat a sobre la gespa. El partit pot ser molt complicat i Hidalgo no es confia: “L’Hércules té, per institució i jugadors, un potencial enorme. Es troben en una situació que no s’esperaven a principi de temporada però sabem que diumenge tindrem un partit molt difícil“. Els alacantins, que es troben immersos en una tempesta institucional, arriben amb només 18 punts aconseguits aquesta temporada: “El fet que vinguin amb tanta necessitat els fa molt perillosos perquè competiran al màxim“, ha senyalat l’entrenador.

Un altre fet que està generant molta expectativa entre els aficionats arlequinats és la bona situació a la classificació, però Hidalgo no vol pensar més enllà de diumenge: “Els 44 punts no donen per res, queda molta feina per a fer i estem en un moment de la temporada on cada partit és clau i haurem de mostrar la nostra millor versió”. Tot i que la il·lusió amb un possible playoff comença a ser una realitat entre els aficionats, el tècnic no contempla fer càlculs en aquests moments del campionat: “El que més importa són els 3 punts de diumenge i després els del partit següent. Parlar de possibilitats no porta a res, encara que és cert que és millor una dinàmica positiva, però això no són matemàtiques”, ha indicat el de Canovelles.

Finalment, l’entrenador arlequinat ha explicat en quin estat es troba la plantilla tot just a punt de finalitzar el mercat de fitxatges: “Ja veurem si arriba algú, però no podem parlar del que encara no s’ha produït. Carlos Beitia ha entrenat bé des de dimecres“. El que també pot ser un mal de cap pel tècnic són les baixes d’Aleix Coch i Manu Lanza: “Sempre que falta un jugador és pitjor per a tots. Lanza no ha entrenat durant tota la setmana, però jugarà qui creiem que pugui ser millor. Gerard Marquillas està en dinàmica de primer equip, és un més a la plantilla i pot tenir la seva oportunitat de jugar“, ha finalitzat dient Hidalgo.