Édgar Hernández: “La relaxació és inviable en aquest vestidor”

El davanter gavanenc ha passat aquest matí per roda de premsa a la prèvia del partit que aquest diumenge enfrontarà el Centre d’Esports amb l’Hércules a la Nova Creu alta. Édgar ha parlat sobre l’estat de la plantilla després d’un inici d’any prometedor, ha comentat com veu un Hércules en hores baixes però sempre perillós i ha explicat en quin estat es troba després d’haver anotat el seu setè gol de la temporada davant el València Mestalla.

Després de la victòria per 0-3 davant el València Mestalla el Sabadell va situar-se amb 44 punts a la classificació. Un estat de forma magnífic, però Édgar no es vol confiar: “Hem fet un treball molt bo i seguir sent ambiciosos i no baixar el pistó ens està posant en aquesta situació tan bona“. Aquest gran moment passa també pel suport de l’afició, un factor clau pel davanter: “La relaxació és inviable en aquest vestidor. A més, volem seguir al nostre nivell a la Nova Creu Alta i el factor afició es podrà veure i serà clau per a nosaltres“. La situació del Sabadell ara mateix és excel·lent, encara que Édgar segueix amb el llibre de ruta marcat pel partit a partit: “No pensem ni en objectius ni en punts, només en el dia a dia. Quan arribi el mes d’abril ja podrem pensar en alguna cosa i parlar d’objectius“, ha dit de forma clara el davanter arlequinat.

El Sabadell rep aquesta setmana un Hércules que està passant la que possiblement és un dels pitjors anys de la seva història moderna, una temporada semblant a la viscuda pel Sabadell la temporada passada: “Venen en una situació similar a la nostra de l’any passat i gestionar aquests partits és difícil. La setmana es fa complicada, tens molta ansietat i costa gestionar-ho tot“. El vestidor arlequinat, però, només pensa a fer el seu partit i aconseguir un bon resultat: “Afrontem el partit amb calma, seguint el guió d’anar partit a partit i treballar dur. Si no fos per tot l’equip, aquesta força que hi ha no seria tan gran i no estaríem tan amunt a la classificació. Estem centrats en nosaltres mateixos“, ha senyalat Hernández.

Finalment, el gavanenc ha parlat de com es troba després d’una mala temporada l’any passat i un inici de lliga que té al gavanenc, amb 7 gols, com a màxim golejador arlequinat: “L’any passat va ser el pitjor any esportiu de la meva carrera, però va quedar allà i ara m’he fet molt fort. Estic content per donar aquesta versió i poder ajudar l’equip”. A dos dies de tancar el mercat, el Sabadell encara espera tancar algun moviment: “Tots els equips es mouen i és una decisió de la direcció esportiva i el cos tècnic. Avui ha vingut Carlos Beitia i estem contents amb qui vingui i pugui aportar el seu gra de sorra“, ha finalitzat explicant el gavanenc.

Foto: CE Sabadell