Carlos Beitia, segon reforç hivernal del Sabadell

El migcampista de 19 anys, Carlos Beitia, s’ha convertit aquest migdia en nou jugador del Centre d’Esports Sabadell. El valencià arriba cedit pel Villarreal fins a final de temporada i ocuparà fitxa sub-23. A més, el club segueix treballant en la incorporació de Xiker Ozerinjauregi, central esquerrà del Betis Deportivo.

Aquest migdia el Centre d’Esports ha fet oficial el fitxatge de Carlos Beitia, un migcampista de 19 anys que arriba cedit pel Villarreal fins al final de temporada. Beitia, tot i que és una de les promeses de la pedrera grogueta, no ha gaudit de cap minut aquesta temporada amb el Villarreal B. No obstant això, el migcampista valencià va fer la pretemporada amb el primer equip del Villarreal sota les ordres de Javi Calleja i estava en dinàmica de primer equip. A més, Beitia té un gran currículum amb les categories inferiors de la Selecció Espanyola. L’últim trofeu que va guanyar amb la samarreta de la selecció nacional va ser els Jocs del Mediterrani amb la sub-18.

A conseqüència de la seva edat, ocuparà fitxa sub-23, a ‘priori’ la que Alberto Leira deixarà lliure abans del tancament del mercat, ja que el club està treballant en la sortida del jugador gallec. Cal recordar que el Sabadell també està buscant un central esquerrà sub-23, i a hores d’ara la primera opció és Xiker Ozerinjauregi. El Centre d’Esports té el sí del jugador des de fa pràcticament dues setmanes, però fins que el Betis Deportivo, el seu actual club, no trobi un substitut no el deixarà sortir. Segons ha pogut saber L’Hora Arlequinada, les opcions en les quals treballa el filial del Betis són econòmicament complicades, però que el jugador vulgui venir a Sabadell facilita molt l’operació.

Foto: Villarreal CF