Aleix Coch, de baixa per una ruptura als isquiotibials

El central tarragoní es va lesionar ahir durant la primera meitat del partit entre el València Mestalla i el Sabadell. Coch, que ja ha anotat dos gols aquesta temporada, pateix una ruptura lleu als isquiotibials de la cama esquerra i el període de baixa és encara desconegut, encara que pot rondar les tres setmanes. Amb aquesta baixa, les urgències del Sabadell per fitxar un central menor de 23 anys abans del tancament del mercat s’accentua.

La visita del Centre d’Esports a l’Antonio Puchades de València es va saldar amb una contundent victòria per 0-3, però no tot van ser bones notícies. Al minut 34 de partit, i després d’una jugada d’atac del filial valencianista, Aleix Coch va quedar-se estirat a terra amb aparents molèsties musculars. Immediatament, Antonio Hidalgo va moure fitxa i va canviar el central tarragoní per a no agreujar les molèsties. Al final del partit, el tècnic arlequinat es va mostrar cautelós i va explicar que Coch havia notat una punxada a la zona dels isquiotibials que van fer que demanés el canvi.

Durant el dia d’avui, el jugador arlequinat s’ha sotmès a les proves pertinents i aquestes han confirmat que pateix una ruptura de caràcter lleu als isquiotibials de la cama esquerra. La lesió, sortosament, no és del tot greu i la cautela amb la qual van actuar jugador, serveis mèdics i cos tècnic ha estat clau per a evitar una baixa de major durada. Tot i que el club ha anunciat que l’evolució de la lesió marcarà la disponibilitat, el període de baixa no serà molt llarg i podria tornar a jugar durant el mes de febrer.

Aquesta baixa obliga José Manzanera i la resta de membres de la direcció esportiva del Sabadell a buscar de forma urgent un central per a reforçar la defensa arlequinada que, a més, ha d’ocupar la fitxa de David Acedo. De fet, en aquests moments, el Sabadell només disposa de Grego Sierra, Pedró Capó i el juvenil Gerard Marquillas com a jugadors disponibles per a la posició de defensa central. Però el Sabadell ha mogut fitxa ràpidament i, tal com ha anunciat Ràdio Sabadell, el club podria accelerar la contractació d’un jugador per aquesta posició i tindria els ulls posats en Xiker Ozerinjauregui, jugador del Betis Deportivo format a la pedrera de l’Athletic Club de Bilbao.

Foto: Crispulo Díaz