El Sabadell assalta l’Antonio Puchades una dècada més tard en una segona meitat perfecta

El Centre d’Esports ha tornat a guanyar (0-3) onze anys després a l’Antonio Puchades davant del València Mestalla després de signar una segona meitat pràcticament d’excel·lent. Édgar Hernández, Aitor Pascual i Xavi Boniquet han estat els golejadors arlequinats. El conjunt d’Antonio Hidalgo suma tres victòries consecutives i s’enlaira als 44 punts per seguir líders en solitari una setmana més.

A l’Antonio Puchades la sorpresa ha saltat una hora abans de l’inici del matx, quan s’ha conegut que Manu Lanzarote queia de la convocatòria per molèsties físiques. El seu lloc a l’onze titular l’ha ocupat Aarón Rey. A més, Hidalgo no ha variat l’esquema, i ha apostat per Aitor Pascual al carril dret en el lloc d´Óscar Rubio. Pel que fa al partit, ha estat el conjunt local qui ha saltat a la gespa més endollat, i de fet al minut 3 Koba Lein ha provat sort des de la distància amb un xut que ha marxat fora per poc. La rèplica del Sabadell no ha trigat en arribar, ja que només un minut més tard Néstor Querol ha enviat fora l’esfèric després d’un xut molt fluix.

No ha estat fins al minut 9 quan el Sabadell ha gaudit de l’ocasió més clara del partit, quan Josu ha estat a punt de sorprendre Rivero mitjançant una centrada que s’ha enverinat molt. Al minut 17, una nova ocasió pel Sabadell, després d’una rematada d’Édgar que ha sortit llepant el pal. Arran d’aquest moment, el partit ha perdut molta intensitat i ha estat marcat per les lesions fins al descans. Pel Sabadell, Aleix Coch ha marxat amb molèsties físiques i l’ha substituït Óscar Rubio. Just abans de l’equador, al minut 42, Édgar Hernández ho ha tornat a provar pel Centre d’Esports, però el xut del davanter gavanenc l’ha aturat Rivero sense problemes.

Tres minuts perfectes per guanyar un partit

A la sortida de vestidors, ha estat el conjunt d’Antonio Hidalgo qui ha sortit més intens i a conseqüència d’això ha arribat el primer gol del Sabadell al minut 59. Édgar Hernández ha filtrat una passada mil·limètrica per Néstor, qui ha fallat en el control però Guillem Molina ha comès penal sobre el castellonenc. Édgar no ha fallat des dels 11 metres i ha obert la llauna a l’Antonio Puchades. I quan el Mestalla encara estava digerint el gol arlequinat, només tres minuts més tard el Sabadell ha fet el segon. Primer ha estat Édgar, el rebot ha arribat a peus de Néstor, que ha tornar a falla,  però a la tercera, com diuen, va la vençuda i Aitor Pascual, ara sí, ha superat Rivero de xilena per fer el segon a Paterna.

Els dos gols pràcticament seguits del Sabadell han fet reaccionar al conjunt valencià, però Mackay ha evitat el gol local en un parell d’ocasions. I quan millor estava el València Mestalla, al minut 79 el Centre d’Esports ha construït una contra perfecta que Xavi Boniquet, de voleia, s’ha encarregat de finalitzar. Un Boniquet, que per cert, només feia deu minuts que estava a sobre de la gespa i que a més s’ha estrenat com a golejador aquesta temporada. Ja en el 87, Néstor Querol ha pogut fer el quart, però el seu xut ha marxat alt. El Centre d’Esports, que ha demostrat una setmana més perquè és el líder de la categoria, encadena la tercera victòria consecutiva i ja suma 44 punts.

Foto: Críspulo Díaz