Pedro Capó, Adri Cuevas i Édgar, disponibles per a visitar el València Mestalla

El Centre d’Esports s’enfronta demà (12h) al València Mestalla i ho farà amb el retorn dels tres sancionats: Pedro Capó, Adri Cuevas i Édgar Hernández. Tots tres han entrat en una llista de 19 convocats, on també hi és Gerard Marquillas.

Després de complir la sanció, el Sabadell recupera Pedro Capó, Adri Cuevas i Édgar Hernández. Cap dels tres va poder jugar diumenge passat a la Nova Creu Alta davant de l’Atlético Levante per acumulació de targetes i l’equip va notar molt les seves absències. Tot i això, Antonio Hidalgo ja té els tres jugadors disponibles per veure’s les cares amb el València Mestalla a Paterna. És precisament a Paterna, on el Sabadell no guanya des de fa més d’una dècada, exactament des del 9 de febrer del 2009.

Des d’enguany, 3 derrotes i 2 empats en els últims 5 desplaçaments. Tot i això, és cert que el filial xe no viu el seu millor moment, ja que dels últims 15 punts només n’ha pogut sumar un empat. A més, com a locals els hi està costant puntuar, ja que només han sumat 11 punts (2 victòries, 5 empats i 3 derrotes) de 30 possibles. 

Llista de 19 convocats per viatjar a València

El Centre d’Esports s’ha exercitat per últim cop aquest matí a porta tancada a la Nova Creu Alta i després el club ha fet públic els 19 convocats que Antonio Hidalgo ha citat per viatjar a Paterna. A més del retorn dels tres sancionats, la principal novetat de la llista és el juvenil Gerard Marquillas, ja que Pajarero encara està lesionat. Per contra, tampoc hi és Alberto Leira, qui apunta al fet que serà baixa en aquest mercat d’hivern.

Per últim, una setmana més, el Centre d’Esports no estarà sol tot i jugar de visitant, ja que el club ha informat que s’han exhaurit gairebé el centenar d’entrades que el València va posar a disposició del club arlequinat. A més, l’autocar organitzat està pràcticament ple.

Foto: El Desmarque