Antonio Hidalgo: “Ens hem de fixar en nosaltres i en les coses que fem bé”

Amb 17 jornades per endavant, el Centre d’Esports ocupa ara mateix la primera posició a la lliga i té un petit marge de 4 punts sobre el segon classificat. L’ambient al voltant de l’equip comença a ser d’il·lusió i alegria, però la plantilla i el cos tècnic saben que encara queda molt camí per recórerr. Antonio Hidalgo, tècnic del Sabadell, ha passat aquest matí per sala de premsa a la prèvia del partit de diumenge davant el València Mestalla. Hidalgo, que sempre ha tingut un discurs de cautela, ha seguit en aquesta línia per parlar d’un duel davant un equip complicat.

Aquest article és exclusiu per a usuaris Premium. Subscriu-te a la web i gaudeix d’anàlisis, reportatges i contingut multimèdia restringit. Recorda que pots fer-ho gratuïtament si ets client Prime d’Amazon al nostre canal de Twitch! Consulta les opcions de subscripció aquí.