Antonio Hidalgo: “Ens hem de fixar en nosaltres i en les coses que fem bé”

Amb 17 jornades per endavant, el Centre d’Esports ocupa ara mateix la primera posició a la lliga i té un petit marge de 4 punts sobre el segon classificat. L’ambient al voltant de l’equip comença a ser d’il·lusió i alegria, però la plantilla i el cos tècnic saben que encara queda molt camí per recórerr. Antonio Hidalgo, tècnic del Sabadell, ha passat aquest matí per sala de premsa a la prèvia del partit de diumenge davant el València Mestalla. Hidalgo, que sempre ha tingut un discurs de cautela, ha seguit en aquesta línia per parlar d’un duel davant un equip complicat.

Partit amb trampa pel Sabadell aquesta setmana, els arlequinats visiten un València Mestalla en mala dinàmica però amb molta qualitat. S’està parlant molt de la classificació, però Antonio Hidalgo no vol ni pensar-hi: “Li estem donant massa voltes a les puntuacions i en aquestes alçades de la competició això no serveix per res“. El rival d’aquesta setmana és un València Mestalla que té jugadors de molta qualitat: “Tenim un partit molt dur, amb un rival que té jugadors en dinàmica de primer equip i que possiblement arribaran al futbol professional. Ens exigiran molt i haurem d’estar amb tots els sentits posats“, ha explicat el de Canovelles.

El partit es jugarà després d’una setmana complicada pel temporal que ha afectat la costa mediterrània: “Hem canviat la superfície d’entrenament, però hem pogut entrenar amb certa normalitat i preparar el partit com volíem fer-ho“. Diumenge a les 12, a l’Antonio Puchades de València, els homes d’Hidalgo s’enfrontaran un equip que porta 7 jornades sense guanyar: “Cada partit s’afronta d’una forma diferent i les dinàmiques poden influir, però tinc clar que són gent jove, amb idees clares i que ens exigiran molt. Ens hem de fixar en nosaltres i en les coses que estem fent bé si volem guanyar”, afegia el tècnic arlequinat.

Tot i les diferències a la classificació i a les dinàmiques, l’entrenador del Sabadell no es confia: “El rival té molt talent, amb un davanter molt treballador, un mig de camp de qualitat i una defensa que té moltes variables. Al mig del camp tenen, a més, jugadors diferencials a la zona de tres quarts”. Hidalgo recuperarà els tres sancionats de la setmana passada: “Sempre està bé tenir més opcions perquè això dóna competitivitat. Jugar davant el líder et pot donar motivació i també preocupació amb el que fem, però no ens podem confiar perquè la igualtat és màxima i són un equip perillós“, ha finalitzat dient Hidalgo.

Foto: C. Díaz.