Adri Cuevas: “Ens hem guanyat aquest avantatge, però no podem relaxar-nos”

El migcampista andalús ha passat aquest matí per sala de premsa a la prèvia de la visita del Centre d’Esports a l’Antonio Puchades de València per enfrontar-se al València Mestalla aquest diumenge a les 12 de matí. Cuevas, que es va perdre l’últim partit per sanció, ha parlat sobre com va veure l’equip des de la llunyania, de les seves sensacions aquesta temporada i la situació de l’equip a la classificació.

El Sabadell ocupa la primera posició i té quatre punts d’avantatge sobre el segon classificat. Cuevas, que es va perdre el partit davant l’Atlético Levante per sanció, va sortir content amb el rendiment de l’equip: “Des de fora es veu tot diferent i em va agradar el que vaig veure. L’equip va seguir en la mateixa línia, cansant el rival i sense precipitar-se“. Aquesta setmana sense competició ha servit, a més, perquè l’andalús hagi descansat de l’alt ritme de competició: “Amb la càrrega de partits que tenim, aquesta setmana m’ha servit per descansar una mica. He aprofitat per enfortir-me i em trobo millor encara“, ha explicat el migcampista arlequinat.

Queden disset jornades de lliga i el Sabadell és líder, però el migcampista no vol pensar en més que diumenge: “És cert que li traiem quatre punts al segon, però només hi ha sis punts de diferència amb el cinquè. Ens hem guanyat aquesta renda, però ara no ens podem relaxar perquè un equip que es veu campió tan aviat acostuma a patir”. Tampoc és molt aficionat Cuevas a fer càlculs respecte a la classificació: “No faig càlculs. M’agrada treballar i gaudir del moment, perquè l’any passat va ser difícil. Ens van passar coses que mai havia viscut, fèiem bons partits però no guanyàvem. Però l’equip no va rendir-se i això estic segur que ens ha fet més forts“, ha volgut senyalar l’andalús.

I si cal destacar alguna cosa d’aquest equip, és la força del vestidor. Amb un bloc amb jugadors de la temporada passada com a columna vertebral, Cuevas ha parlat sobre què aporta el vestidor als resultats de l’equip: “Hem millorat amb les setmanes i ens hem anat coneixent. L’any passat era difícil tenir un equip unit, però ho vam ser fins al final i aquest any això s’ha reforçat. Tots els jugadors que han arribat han volgut aportar el seu gra de sorra, tothom anima i tothom vol aportar a l’equip”. Un equip que, a més, compta amb un interessant grup de jugadors del planter amb molt potencial: “Els nois de la base ens ajuden molt als entrenaments, ens fan entrenar a molt bon nivell i no desentonen si han de sortir a jugar. Aquestes coses els hi hem de dir, perquè estan fent les coses molt bé“, ha finalitzat dient Cuevas.