Ha de ser la temporada

Feia temps que no escrivia per aquí i, sincerament, tenia ganes de compartir amb vosaltres l’alegria momentània que ens està provocant aquest equip. 21 jornades, hem guanyat més de la meitat dels partits i som líders amb 41 punts. A més, només hem encaixat 15 gols en el que va de lliga i n’hem fet 28. Fa un any teníem 12 punts menys, havíem perdut el doble d’enfrontaments i encaixat quasi el doble de gols. Està clar. Tot ha canviat. I per bé, gràcies a Déu. I el nostre Déu es diu Antonio Hidalgo.

Aquest article és exclusiu per a usuaris Premium. Subscriu-te a la web i gaudeix d’anàlisis, reportatges i contingut multimèdia restringit. Recorda que pots fer-ho gratuïtament si ets client Prime d’Amazon al nostre canal de Twitch! Consulta les opcions de subscripció aquí.