Més líders que mai

Victòria del Centre d’Esports davant l’Atlético Levante en un partit que els arlequinats han suat fins al final. Boris Garrós, al minut 52, ha fet el gol del triomf rematant un servei de cantonada i el Sabadell després ha fet una petita passada enrere davant l’empenta rival. L’Atlético Levante, però, no ha estat capaç de generar molt perill més enllà d’un parell d’arribades i no ha pogut empatar un partit que deixa el Sabadell més líder i amb quatre punts d’avantatge sobre la resta de perseguidors.

Domini arlequinat sense materialitzar les ocasions

Els primers minuts de partit han estat igualats, encara que el Sabadell és qui més s’ha apropat a la porteria rival i ha gaudit de dos serveis de cantonada durant els primers compassos del partit. A partir del primer quart d’hora és quan el Centre d’Esports ha començat a animar el partit. Néstor, al minut 17, ha marcat un gol que ha estat anul·lat ràpidament per l’àrbitre per un clar fora de joc del valencià. I al minut 26, per partida doble, el Sabadell ha estat a punt d’avançar-se, primer amb un servei de cantonada directa que s’ha estat a punt de colar a la porteria de Picón i després per una rematada de cap de Grego que ha sortit fregant el travesser.

Amb el pas dels minuts, el partit ha tornat a entrar en una situació de poc joc i només Boniquet, amb un xut des de la frontal que ha aturat Picón, ha trencat la monotonia. La major part del protagonisme, de fet, se l’ha emportat l’àrbitre amb algunes decisions dubtoses a l’hora de no assenyalar algunes faltes sobre els arlequinats. Al 40, Boris ha tingut l’ocasió més clara de la primera meitat en un mà a mà davant de Picón que el porter de l’Atlético Levante ha aturat amb una estirada molt bona. Finalment, però, descans i empat a zero després d’una primera meitat amb poques ocasions i un Sabadell que ha estat superior al seu rival.

El Sabdell s’avança i sap patir davant les envestides del rival

La segona meitat ha començat amb el Sabadell endollat i buscant el gol tot just després de la represa. Amb només set minuts disputats, al 52, Néstor ha enviat un servei de cantonada al primer pal de forma magistral que semblava que entrava directe i que Boris, el més llest de tots, ha empès al fons de la porteria la pilota per a fer el primer gol del Sabadell. Una nova acció de pilota aturada, igual que a Castàlia, ha avançat els arlequinats al marcador. Després del gol, el filial granota ha pujat les línies i ha començat a aproximar-se a la porteria de Mackay. Al minut 72, el porter gallec s’ha exhibit amb una aturada estratosfèrica per aturar un xut de Giorgi dins l’àrea.

Quan quedaven poc més de 10 minuts de partit, Hidalgo ha fet un canvi una mica més defensiu i ha donat entrada al debutant Marc Bellalta substituint Boris Garrós. El Sabadell no ha gaudit de grans ocasions durant els minuts finals de partit, però ha intentat controlar el joc fins al final. L’Atlético Levante ha anat a empentes, amb jugades de més cor que cap i sense molestar molt Mackay. Hidalgo ha fet debutar també Heber Pena, el nou fitxatge dels arlequinats durant els últims cinc minuts de partit. Als instants finals, però, ensurt en forma d’una pilota que s’ha enverinat i ha picat al travesser, els visitants no han aprofitat la desconcentració del Sabadell i han estat incapaços de generar perill en aquesta acció.

Finalment, victòria arlequinada després d’un partit de molt patiment i on els homes d’Antonio Hidalgo han sabut patir quan el rival ha fet una passada endavant per a buscar l’empat. Boris ha fet el gol després d’una magnífica centrada de Néstor que per ben poc no ha estat un gol olímpic i que el davanter barceloní s’ha encarregat d’enviar al fons de la xarxa. La jornada, a més, és propícia pels interessos arlequinats, ja que el Sabadell és ara líder amb quatre punts d’avantatge respecte al segon.

Fitxa Tècnica

CE Sabadell: Mackay; Rubio, Aleix Coch, Grego, Josu; Ángel Martínez, Boniquet; Aitor Pascual, Aarón Rey (Lanza, min. 56), Néstor (Heber, min. 90); Boris (Marc Bellalta, min. 79).

Atlético Levante: Picón; Rubén García (Soberón, min. 71), Eliseo, Gonzalo Pereira, Toni Herrero; Giorgi (Blesa, min. 79), Jesús Bernal; Sandoval (Edgar, min. 55), Arturo, Cantero; Chuma.

Gols: 1-0, min. 52, Boris Garrós.

Àrbitre: Carlos Aranda Anquela (Col·legi Aragonés) ha amonestat a Boris Garrós (min. 30), Rubén García (min. 40), Sandoval (min. 50), Picón (min. 52), Eliseo (min. 76), Grego (min. 83) i Mackay (min. 86).