L’Atlético Levante posa a prova la fiabilitat del Sabadell a casa

El Centre d’Esports s’enfronta amb un Atlético Levante que arriba al duel després de sumar 10 dels últims 12 punts possibles, fet que ha de posar sobre avís l’equip arlequinat. El partit, a més, està marcat per les baixes per sanció, cosa que ha obligat Antonio Hidalgo a cridar jugadors del planter per a completar la convocatòria. La lluita per la primera posició té cada cop més candidats i el Sabadell haurà de mostrar la seva millor versió davant el filial granota si vol mantenir la primera plaça de la lliga.

Amb una baixa per línia, el Sabadell rep demà a les 17:00 l’Atlètico Levante a la Nova Creu Alta. Pedro Capó en defensa, Adri Cuevas al mig del camp i Édgar Hernàndez pel que fa a la part ofensiva van veure la cinquena groga el passat diumenge a Castàlia i han de complir cicle d’amonestacions. Incloent Heber Pena, Antonio Hidalgo només té 16 jugadors del primer equip a disposició, encara que Alberto Leira es queda fora de la convocatòria i la seva sortida podria ser imminent. Així, el juvenil Gerard Marquillas, que ja va viatjar a Castelló, torna a entrar en una convocatòria i aquesta vegada està acompanyat per Marc Asturgó i Marc Bellalta, jugadors del Sabadell B.

A Castelló, el Sabadell va reafirmar el seu lideratge, però els rivals més propers, com l’Espanyol B i el Barça B no afluixen i la classificació està cada cop és més igualada. El club ha anunciat fa uns minuts que s’han retirat 2.929 entrades pel partit de diumenge, ja que cada soci pot retirar-ne dues de franc per a la seva zona gràcies a la promoció del Partit del Soci. L’ambient pel partit pot ser el de les grans tardes de futbol a la Nova Creu Alta i davant un equip que ja va caure amb els arlequinats a la primera volta. Aquell dia van ser Oscar Rubio i Edgar els autors dels gols de la victòria, la primera dels arlequinats aquesta temporada.

El Sabadell tindrà davant un rival molt dur i que arria en una molt bona dinàmica. L’Atlético Levante té, com la majoria de filials, jugadors de molta qualitat en atac i que poden fer molt de mal a la defensa arlequinada. Luis García Tevenet, entrenador del filial granota, compta amb tots els seus jugadors pel partit, encara que no hi ha convocatòria oficial per part del club. Els granota seran una bona prova per un Sabadell que s’haurà de sobreposar a les baixes si vol guanyar per setena jornada consecutiva a la Nova Creu Alta.

Foto: Grada3