Antonio Hidalgo: “Hem fet un gran treball fins ara i volem mantenir la solidesa a casa”

El Centre d’Esports rep aquest diumenge la visita de l’Atlético Levante en un partit marcat per les baixes per sanció d’Edgar, Capó i Adri Cuevas. També serà un partit especial per la celebració del Partit del Soci, una promoció del club que busca omplir la Nova Creu Alta per un partit important per a la lluita pel lideratge de la lliga. Antonio Hidalgo, tècnic arlequinat, ha passat aquest matí per sala de premsa i ha fet una valoració de l’estat de l’equip després de la victòria amb el Castellón, les baixes pel partit de diumenge i la promoció del Partit del Soci.

Aquest article és exclusiu per a usuaris Premium. Subscriu-te a la web i gaudeix d’anàlisis, reportatges i contingut multimèdia restringit. Recorda que pots fer-ho gratuïtament si ets client Prime d’Amazon al nostre canal de Twitch! Consulta les opcions de subscripció aquí.