Antonio Hidalgo: “Hem fet un gran treball fins ara i volem mantenir la solidesa a casa”

El Centre d’Esports rep aquest diumenge la visita de l’Atlético Levante en un partit marcat per les baixes per sanció d’Edgar, Capó i Adri Cuevas. També serà un partit especial per la celebració del Partit del Soci, una promoció del club que busca omplir la Nova Creu Alta per un partit important per a la lluita pel lideratge de la lliga. Antonio Hidalgo, tècnic arlequinat, ha passat aquest matí per sala de premsa i ha fet una valoració de l’estat de l’equip després de la victòria amb el Castellón, les baixes pel partit de diumenge i la promoció del Partit del Soci.

La victòria a Castàlia va deixar l’equip líder una setmana més. Els arlequinats tornen ara a la Nova Creu Alta després de quasi un mes: “Teníem ganes de tornar a jugar a casa i amb la nostra gent. Hem tingut dues sortides molt difícils i hem jugat dos bons partits“. Aquesta setmana, el repte passa per un Atlético Levante que ja va posar en problemes el Sabadell a la primera volta: “Això no s’atura i ara ve un filial que està en un gran moment i que té les coses molt clares“, ha explicat el tècnic de Canovelles sobre el Rival del Sabadell d’aquest cap de setmana.

L’equip afronta el partit de diumenge condicionat per les baixes de Pedro Capó, Adri Cuevas i Edgar Hernàndez, però Hidalgo confia en els homes disponibles: “Tenim fins diumenge per a decidir, però tinc total confiança en els jugadors que sortiran perquè tota la plantilla té ganes de fer grans coses”. Aquesta setmana, a més, ha arribat Heber Pena, un fitxatge que el tècnic veu amb bons ulls: “És un jugador contrastat, que ve a aportar coses a l’equip i que sap l’exigència que tindrà quan jugui. S’ha de posar al mateix ritme que la resta  no és fàcil, però ens pot donar molt d’aquí a final de temporada”, ha senyalat Hidalgo sobre la nova incorporació del Sabadell.

Finalment, l’entrenador del Centre d’Esports ha fet una valoració de l’estat de l’equip de cara a aquest tram de temporada. “Només tenim 38 punts i això no dóna per a res. Hem fet un gran treball fins ara i volem continuar sent sòlids a casa”. Una Nova Creu Alta que aquesta setmana, gràcies al Partit del Soci, podria presentar la millor entrada de la temporada: “S’estan fent coses per part del club i espero que vingui gent. Qui vingui sempre serà benvingut, però ja tenim 3.000 aficionats fidels pels qui volem fer coses grans i ara intentarem fidelitzar més i més gent”. El rival, un Atlético Levante amb jugadors de molta qualitat: “L’Atlético Levante és un equip jove, amb dinamisme i velocitat. Els jugadors que tenen exigeixen molt i sabem que serà un partit difícil. Ara hem d’anar partit a partit i pensar només en diumenge“, ha conclòs dient Hidalgo.