Heber Pena: “Arribo a un club ambiciós i tinc moltes ganes de créixer”

L’extrem gallec ha estat presentat aquest matí com a nou jugador del Centre d’Esports. Pena, que avui compleix 30 anys, ha parlat sobre la seva arribada al Sabadell i les seves ambicions per aquesta segona volta que acaba de començar. José Manzanera i Bruno Batlle han acompanyat la nova incorporació durant la presentació i Manzanera, director esportiu de l’equip arlequinat, ha comentat l’actualitat del mercat de fitxatges del club arlequinat.

Bruno Batlle, vicepresident del Sabadell, ha sigut el primer a parlar durant la presentació del gallec: “Ve del Badajoz, és atacant i pot oferir noves alternatives a l’equip. Va coincidir amb alguns jugadors nostres al Racing de Ferrol i ha militat a diversos clubs importants de Segona B. Estem contents que estigui aquí perquè és un jugador de molta qualitat i que va tenir moltes ganes de venir a Sabadell i sumar-se al projecte“, ha explicat el directiu arlequinat.

A continuació ha estat el torn de Pena, que arriba a Sabadell amb la màxima ambició: “Arribo a un club ambiciós, tinc moltes ganes de créixer i això ha estat un factor molt important. Trobar un contracte de llarga durada era una de les meves prioritats i estic content d’estar aquí aquesta temporada i la següent“. El gallec podria entrar a la convocatòria aquesta mateixa setmana després de rescindir amb el Badajoz durant la setmana: “Estaria encantat d’aportar, però això és una decisió de l’entrenador. A Badajoz estava motivat, però tinc una edat, haig de prendre decisions i estic molt content d’estar aquí“, ha comentat l’exjugador d’equips com Racing de Santander o Murcia.

La primera posició del Sabadell a la lliga ha estat, a més, un al·licient perquè el jugador es decidís pel Sabadell: “El fet que el Sabadell estigui a dalt ho ha fet més fàcil. He compartit vestidor amb tres jugadors, sóc amic de Mackay i m’ha ajudat a decidir-me“. Pena és un jugador diferencial, encara que no s’ha volgut definir en excés: “Sóc un jugador de banda i em sento còmode a totes les posicions de l’atac. He tingut bons registres en atac, però la meva principal virtut no és fer gols sinó donar-los“, ha volgut afegir l’atacant gallec.

Mercat obert

Finalment, José Manzanera ha fet una breu intervenció per a parlar sobre els principals moviments durant el que queda de mercat pel Centre d’Esports. A l’apartat de sortides, Leira i Jurgi són els jugadors que podrien abandonar Sabadell: “Leira vol tenir més minuts i volem buscar el millor per ell i pel club. És el seu últim any com a sub-23 i considera que necessita més minuts. Sobre Jurgi no hem rebut res, encara que és cert que a la seva zona hi ha molta competència, però estem encantats amb ell”.

A les arribades, els esforços semblen enfocats cap a la incorporació d’un jugador menor de 23 anys que jugui a la defensa: “On menys efectius tenim és en defensa, a la zona esquerra, i és on ens estem centrant per a trobar un perfil. Però la realitat és que aquest mercat és molt complicat”, ha finalitzat dient el director esportiu del Sabadell.