Manu Lanzarote: “Venim d’una victòria molt important i volem fer un pas endavant”

L’atacant barceloní ha passat aquest matí per sala de premsa a la prèvia del partit que aquest diumenge a les 17:00 enfronta el Sabadell amb l’Atlético Levante. Lanza, que ja ha anotat quatre gols aquesta temporada, ha parlat sobre la victòria de l’equip davant el Castellón, el seu estat de forma en aquests moments de la temporada i l’estat d’un Sabadell que comença a presentar la seva candidatura per a lluitar per la promoció d’ascens.

Guanyar fora de casa sempre és important, però fer-ho al Nou Castàlia i davant 10.000 aficionats locals sempre és alguna cosa més que tres punts. Manu Lanza va ser titular davant el Castellón i va viure la victòria de ben a prop: “És una victòria molt bona i en un camp molt difícil. Era un partit d’alçada i és un pas més per a sumar punts“. Costa molt no pensar en un hipotètic playoff, però Lanza sap que encara queda molt camí: “És veritat que anem primers, però, candidatura o no, hem de fer molta feina encara i ara estem pensant només en diumenge“, comentava un Lanza que va tornar a la titularitat després de dos partits sortint des de la banqueta.

L’arribada de Manu Lanza aquest estiu va suposar una injecció d’adrenalina arlequinada per a tots els aficionats i, tot i certes intermitències a l’hora de jugar, el seu estat de forma és molt bo: “Em trobo bé, content per jugar en un equip o no és gens fàcil tenir minuts. He entrenat cada setmana sense problemes físics i només espero les meves oportunitats per a fer-ho bé”. El Sabadell es reforçava just ahir amb l’atacant Héber Pena, ampliant la competència en atac: “La seva incorporació suposa que hi hagi més competència i sigui més difícil jugar. També és una peça més per a sumar per l’objectiu. Jo estic tranquil, treballant als entrenaments perquè m’arribi l’oportunitat”, explicava l’atacant arlequinat.

Finalment, Lanza ha parlat sobre el partit de diumenge davant un Atlético Levante que, tot i ser un dels pitjors visitants de la lliga, serà un repte complicat pel Sabadell: “Sabent com és la categoria, no importa el rival. Serà un partit complicat. Venim d’una victòria molt important i hem de fer un pas endavant”. El partit servirà, a més, per a celebrar el Dia del Soci: “Sabem què és el Sabadell. Qui vulgui vindrà, però els de sempre hi seran segur. Hem de jugar per a ells i també per anar afegint nous seguidors. A Castàlia va fer goig anar i, tot i ser inferiors en número, veure els teus aficionats donant suport”. La temporada està sent il·lusionant, però Lanza ha volgut enviar un missatge de calma: “És difícil saber on arribarem, encara que tenim bones sensacions i la nostra idea és seguir així. Si ara pensem en playoff, ens estem embarcant en una odissea”, concloïa dient el barceloní.