Heber Pena, primer fitxatge del mercat d’hivern per reforçar l’atac del Sabadell

El Centre d’Esports ha fet oficial la incorporació de l’extrem esquerre Héber Pena, que havia quedat lliure després de desvincular-se del CD Badajoz aquesta mateixa tarda. Pena, nascut a Ferrol i que demà passat compleix 30 anys, és un extrem contrastat a la Segona Divisió B, categoria a la qual acumula quasi 200 partits. Pena, a més, ha disputat la promoció d’ascens en diverses ocasions amb Melilla, Racing de Santander o Racing de Ferrol. La seva arribada obliga el Sabadell a donar la baixa a un jugador amb fitxa sénior i l’escollit podria ser Jesús Olmo, que encara s’està recuperant de la lesió patida a principis de temporada.

Aquest article és exclusiu per a usuaris Premium. Subscriu-te a la web i gaudeix d’anàlisis, reportatges i contingut multimèdia restringit. Recorda que pots fer-ho gratuïtament si ets client Prime d’Amazon al nostre canal de Twitch! Consulta les opcions de subscripció aquí.