El Sabadell conquista Castàlia per segon any consecutiu

Victòria (0-1) per la mínima del Centre d’Esports al Nou Castàlia davant d’un Castellón molt intens de principi a fi. Aleix Coch, a la primera meitat, ha estat el golejador arlequinat. Amb aquest triomf, els homes d’Antonio Hidalgo ja suma 38 i certifiquen una setmana més el lideratge del grup tercer de Segona Divisió B.

Amb un Nou Castàlia ple de gom a gom i a més de 10.000 persones aprentant des del xiulet inicial, el Sabadell ha saltat a la gespa amb un onze titular pràcticament calcat al que va presentar fa tot just una setmana a Villarreal. Antonio Hidalgo només ha mogut una fitxa, i ha apostat per Manu Lanzarote en el lloc d’Aarón Rey. Pel que fa al matx, ha estat el Castellón qui ha sortit més endollat, i al minut de partit Joseba Muguruza ha enviat la pilota al travesser en una centrada que s’ha enverinat. I només quatre minuts més tard, Castells ha rematat tot sol a la sortida d’un córner, però la pilota ha sortit llepant el pal.

Arran d’aquest moment, el Sabadell ha fet un pas endavant, i al minut 16 l’àrbitre ha anul·lat un gol de Castells en pròpia porteria per un fora de joc molt dubtós previ d’Édgar. Amb el pas dels minuts, el Centre d’Esports s’ha anat sentint més còmode, tot i que el Castellón no ha afluixat l’altra pressió que ha dificultat molt la sortida de pilota als arlequinats. I ja quan semblava que el duel arribaria amb empat al marcador, al minut 40 Aleix Coch ha rematat un córner al segon pal per obrir la llauna al Nou Castàlia. Abans de l’equador, César Díaz ha pogut fer l’empat però Mackay ha aturat el xut de l’ex del Racing de Santander.

Segona meitat molt intensa per part d’ambdós equips però sense gols

A la sortida de vestidors, el Sabadell ha sortit més endollat que a la primera meitat, però el Castellón no ha afluixat. No ha estat fins al minut 66 quan el Sabadell ha tingut la primera ocasió clara de perill, però el xut d’Adri Cuevas ha sortit fora per poc. Només 6 minuts més tard, ha arribat la rèplica del Castellón a peus de Rubén Díez, però Mackay ha estat providencial per evitar l’empat local. A partit d’aquest moment, el Sabadell ha fet un pas endavant amb l’entrada de Boniquet al camp i Boris Garrós, ja que ambdós jugadors han ajudat molt a mantenir el control del partit.

I quan el Sabadell més estava patint, al minut 83 Satrústegui ha marxat expulsat per doble groga. Estar amb 10 a sobre de la gespa ha perjudicat molt el Castellón i més encara quan ha estat el Sabadell qui ha controlat els minuts finals. Després d’uns últims minuts de patiment, el conjunt d’Antonio Hidalgo ha estat capaç de guanyar a Castàlia per segon any consecutiu i certifica, una setmana més, el lideratge del grup tercer de Segona Divisió B.

Foto: CE Sabadell