Una visita al Nou Castàlia per a donar un cop sobre la taula

La Segona Divisió B, aquella competició sense luxes i que destaca més pel fang i els camps de gespa artificial que per qualsevol altra cosa. Però aquest diumenge hi ha un òasi dins aquest desert que és la categoria de bronze del futbol espanyol. Sabadell i Castellón s’enfronten demà al Nou Castàlia en un duel que podria congregar fins a 14.000 aficionats a l’estadi. Tot això, a més, condicionat pel fet que s’enfronten els dos primers classificats a la lliga, un al·licient més per a fer d’aquest partit el gran partit de la jornada.

Aquest article és exclusiu per a usuaris Premium. Subscriu-te a la web i gaudeix d’anàlisis, reportatges i contingut multimèdia restringit. Recorda que pots fer-ho gratuïtament si ets client Prime d’Amazon al nostre canal de Twitch! Consulta les opcions de subscripció aquí.