Antonio Hidalgo: “Hem fet un gran treball, però això ja està fet i ara hem de seguir al mateix nivell”

L’entrenador del Centre d’Esports ha passat aquest matí per sala de premsa a la prèvia del partit de diumenge davant el Castelló. Hidalgo, que ha signat una primera volta d’ensomni que ha culminat amb el Sabadell líder, no vol pensar en el passat i ja afronta l’esperat duel de diumenge. El de Canovelles també ha parlat sobre el desplaçament en massa de l’afició, la sortida de David Acedo i la dificultat d’enfrontar-se a un equip com el Castellón.

Visitar Castàlia mai és fàcil, però fer-ho com a primer i visitant al segon li dóna un al·licient encara més gran al partit. El Sabadell visita Castàlia en un duel amb els interessos totalment contraposats als de fa mig any: “Era difícil pensar que viuríem una situació així a principis de temporada, però tots dos equips estem fent un gran treball“, ha indicat Hidalgo. El de Canovelles també ha valorat el rival, un Castellón que ocupa la segona posició a la lliga: “És un equip que proposa moltes coses i que et porta al límit. A la primera volta van ser millors que nosaltres i fitxatges com el de Juanto demostren què és el que estem fent”, ha comentat el tècnic arlequinat.

El Sabadell, però, arriba a Castàlia després d’una derrota amb el Villarreal B que va deixar un regust agredolç: “Quan perds però veus com va competir l’equip i que vam estar bé sempre et queda un mal regust. El partit es va decidir per detalls i a partir d’ara hem de millorar tot el que es pugui”, ha volgut destacar el de Canovelles. Aquesta setmana ha estat notícia David Acedo després de la seva cessió al Prat: “Li desitjo el millor al David, és un jugador que té molt talent però que necessita jugar i tenir minuts. Vaig ser franc amb ell, té una oportunitat a Segona B i volem que creixi”, ha respòs Hidalgo.

Finalment, l’entrenador ha parlat sobre el desplaçament massiu que s’espera dels aficionats arlequinats fins a Castellón amb més de 150 entrades venudes: “Sentirem a prop l’afició encara que hi hagi 13.000 persones. L’altre dia també hi havia gent i és molt difícil no trobar aficionats. És moment de què visquem aquests bons moments junts, tothom ha de continuar empenyent perquè estem en moments importants per l’equip“, ha finalitzat dient l’entrenador del Centre d’Esports.

Foto cedida per: Joan Muñoz