Antonio Hidalgo: “Hem fet un gran treball, però això ja està fet i ara hem de seguir al mateix nivell”

L’entrenador del Centre d’Esports ha passat aquest matí per sala de premsa a la prèvia del partit de diumenge davant el Castelló. Hidalgo, que ha signat una primera volta d’ensomni que ha culminat amb el Sabadell líder, no vol pensar en el passat i ja afronta l’esperat duel de diumenge. El de Canovelles també ha parlat sobre el desplaçament en massa de l’afició, la sortida de David Acedo i la dificultat d’enfrontar-se a un equip com el Castellón.

Aquest article és exclusiu per a usuaris Premium. Subscriu-te a la web i gaudeix d’anàlisis, reportatges i contingut multimèdia restringit. Recorda que pots fer-ho gratuïtament si ets client Prime d’Amazon al nostre canal de Twitch! Consulta les opcions de subscripció aquí.