Grego Sierra: “La nostra humilitat i la forma de treballar ens permeten ser on som”

El central murcià del Centre d’Esports ha passat aquest matí per sala de premsa a la prèvia del partit que el Sabadell jugarà davant el Castellón aquest diumenge a les 12 del matí. Grego, que s’ha convertit en un fixe per Antonio Hidalgo i en una referència en defensa, ha parlat sobre l’estat de l’equip després de l’ensopegada a Villarreal, ha fet una valoració de la primera volta dels arlequinats i ha comentat com es troba després d’una primera meitat de lliga on ha estat un dels pilars de l’equip.

Després de l’ensopegada del Sabadell amb el Villarreal B, el club arlequinat arriba a la cita de diumenge amb una sequera de tres mesos sense guanyar fora de casa i ara toca visitar el Castellón en un partit clau. Grego ha valorat aquest duel entre primer i segon: “És un partit molt bonic per a jugar, davant un rival molt bo i amb la classificació com a al·licient“. El murcià tampoc creu que la derrota del passat dissabte hagi de preocupar en excés: “Del partit a Villarreal hi ha moltes coses positives tot i no guanyar, les hem d’utilitzar per millorar i corregir els errors”, ha comentat el jugador murcià.

El partit és un duel de primer nivell entre els dos primers classificats i Grego ha volgut avisar sobre la dificultat del partit: “És una nova oportunitat i els seus registres a casa no ens han de preocupar. El Castellón és un equip sòlid, que posa les coses molt difícils i que ens demana estar al 100%”, un Castellón, però, que davant tindrà un gran equip: “Els hem de respectar, però ells també a nosaltres perquè tenim grans jugadors i si som líders és per alguna cosa“, ha indicat el central.

Finalment, Grego ha fet una valoració d’aquesta primera volta: “Estic content per tenir continuïtat i ajudar a l’equip. Tinc moltes ganes de seguir així. Hem fet les coses molt bé, ho mereixem i sabem que la nostra humilitat i la forma de treballar ens permeten estar com estem i això ens dóna força“. El defensa també ha parlat de la competència en defensa tot i les lesions: “La lesió de Pajarero és una llàstima per tot el que aporta tant dins com fora del camp. Ara hem d’estar al màxim nivell i si l’entrenador decideix que juguem ho hem de fer al màxim per ajudar a l’equip“, ha finalitzat dient Grego Sierra.

Foto: Joan Muñoz