Grego Sierra: “La nostra humilitat i la forma de treballar ens permeten ser on som”

El central murcià del Centre d’Esports ha passat aquest matí per sala de premsa a la prèvia del partit que el Sabadell jugarà davant el Castellón aquest diumenge a les 12 del matí. Grego, que s’ha convertit en un fixe per Antonio Hidalgo i en una referència en defensa, ha parlat sobre l’estat de l’equip després de l’ensopegada a Villarreal, ha fet una valoració de la primera volta dels arlequinats i ha comentat com es troba després d’una primera meitat de lliga on ha estat un dels pilars de l’equip.

Aquest article és exclusiu per a usuaris Premium. Subscriu-te a la web i gaudeix d’anàlisis, reportatges i contingut multimèdia restringit. Recorda que pots fer-ho gratuïtament si ets client Prime d’Amazon al nostre canal de Twitch! Consulta les opcions de subscripció aquí.