El Sabadell cau a Villarreal en un partit en el qual els arlequinats han anat de més a menys

Derrota (2-0) del Sabadell en la seva visita al Mini Estadi de Villarreal. El Centre d’Esports ha signat una primera meitat molt bona, però a la segona ha perdut molt joc. Álex Millán i Espiau han estat els golejadors locals. Amb aquesta desfeta, el conjunt arlequinat continuarà líder a l’espera del que facin els rivals directes.

El Centre d’Esports visitava el Mini Estadi groguet amb l’objectiu de tancar la primera volta com a líder del grup tercer de la Segona Divisió B i la primera ocasió de perill ha estat arlequinada. Només quan s’havien jugat cinc minuts de partit, Néstor Querol ha obligat Fuoli a fer una gran intervenció per enviar la pilota a cantonada. La rèplica del Villarreal B no s’ha fet esperar, i tres minuts més tard Ahn ha pogut fer el primer pel conjunt local, però Mackay ha aturat el xut creuat del jugador coreà. Al minut 14, de nou Ian Mackay ha evitat el primer gol groguet després d’aturar en el mà a mà el xut d’Espiau.

Arran d’aquesta ocasió, el Sabadell s’ha crescut i ha fet un pas endavant. De fet, quan el partit estava a punt d’arribar a la mitja hora de joc, Édgar Hernández ha pogut obrir la llauna, però Fuoli o ha evitat. I cinc minuts més tard, una nova ocasió pel conjunt arlequinat: Gran jugada col·lectiva dels homes d’Antonio Hidalgo que ha acabat amb un xut ras de Néstor Querol que el porter del Villarreal B ha enviat a cantonada. Tot i la insistència arlequinada durant dels últims minuts de la primera meitat, el duel ha arribat al decans amb empat a res al marcador.

Segona meitat molt fluixa d’un Sabadell que s’ha vist condicinat pel canvi de Boris Garrós per Aarón Rey

A la sortida de vestidors la tònica del partit ha canviat per complet i ha estat el Villarreal B qui ha dominat des del primer minut. De fet, quan només s’havien jugat quatre minuts de la segona, Ian Mackay s’ha vestit de sant i ha evitat un gol que ja tot l’estadi cantava. I quatre minuts més tard, Baena ho ha provat des de la distància però el seu xut ha sortit desviat. El domini del Villarreal era clar i Antonio Hidalgo ha mogut fitxa. El tèncic de Canovelles ha donat entrada a Boris Garrós per Aarón Rey, però el canvi no ha funcionat i el Sabadell ho ha notat moltíssim.

Amb el pas dels minuts el partit s’ha anat refredant, però els homes de Miguel Álvarez continuaven sent els dominadors del duel. I quan el Sabadell ha volgut fer un pas endavant, al minut 80 el Villarreal B ha aprofitat un contraacat per fer el primer de la tarda a peus d’Álex Millán. El gol ha afectat molt al conjunt arlequinat, i només cinc minuts més tard Espiau només ha hagut d’empènyer la pilota al fons de la xarxa per deixar pràcticament sentenciat el partit. Ja en el temps addicional, ha quedat per a l’anècdota una falta des de la frontal que Manu Lanza ha enviat al travesser.

Tot i una molt bona primera meitat, el Centre d’Esports ha marxat de buit de Villarreal en un partit on el Sabadell s’ha vist molt perjudicat pel canvi de Boris per Aarón a l’inici de la segona. El conjunt d’Antonio Hidalgo ha sumat la quarta derrota de la temporada i continua una temporada més sense sumar els tres punts al Mini Estadi groguet.

Foto: Villarreal CF