El Sabadell visita el Villarreal B amb l’objectiu de tancar la primera volta com a líder

Fent cas a la dita, toca any nou i vida nova. Ja queda enrere un 2019 ple d’emocions -i alguns miracles- en el qual el Sabadell ha acabat l’any com a líder quan fa poc menys d’un any la situació era totalment diferent. Aquest any comença amb una il·lusió màxima entre els aficionats perquè l’equip segueixi en aquesta gran dinàmica i tanqui la primera volta com a líder i, per tant, com a campió d’hivern. Abans, però, el Sabadell ha de derrotar el Villarreal B al Mini Estadi en un partit que de ben segur serà complicat.

Aquest article és exclusiu per a usuaris Premium. Subscriu-te a la web i gaudeix d’anàlisis, reportatges i contingut multimèdia restringit. Recorda que pots fer-ho gratuïtament si ets client Prime d’Amazon al nostre canal de Twitch! Consulta les opcions de subscripció aquí.