El Sabadell visita el Villarreal B amb l’objectiu de tancar la primera volta com a líder

Fent cas a la dita, toca any nou i vida nova. Ja queda enrere un 2019 ple d’emocions -i alguns miracles- en el qual el Sabadell ha acabat l’any com a líder quan fa poc menys d’un any la situació era totalment diferent. Aquest any comença amb una il·lusió màxima entre els aficionats perquè l’equip segueixi en aquesta gran dinàmica i tanqui la primera volta com a líder i, per tant, com a campió d’hivern. Abans, però, el Sabadell ha de derrotar el Villarreal B al Mini Estadi en un partit que de ben segur serà complicat.

Parlar del Villarreal B és parlar d’un candidat habitual a l’ascens, que sempre té plantilles de gran nivell i amb jugadors que en uns anys estaran a Primera Divisió. Aquest any han començat amb una mica més d’irregularitat, però el conjunt dirigit per Miguel Álvarez ocupa la novena posició amb 26 punts i es troba a cinc de la quarta plaça. Però aquesta classificació està condicionada per la derrota que el filial groguet va patir per culpa d’una alineació indeguda davant el Castelló. El Sabadell tindrà davant un equip molt dur i de molta qualitat, un fet que suposarà una gran prova pel conjunt arlequinat.

Marquillas completa la convocatòria per la baixa de Pajarero

Encara que el 2019 hagi acabat, l’any va acomiadar-se amb una lesió molt inoportuna de Fernando Pajarero en l’últim entrenament de l’any. L’andalús, de fet, encara està ingressat després que li hagin drenat un edema causat per un trencament muscular. El període de baixa encara és desconegut, però Gerard Marquillas, una de les revelacions del Juvenil, torna a la convocatòria per ocupar el lloc de Pajarero. D’altra banda, qui cauen són Alberto Leira i David Acedo per decisió tècnica.

L’equip torna a la lliga després d’una aturada nadalenca que, veient la dinàmica que portava l’equip, pot ser fins i tot inoportuna, però de ben segur haurà servit per a recuperar jugadors que podien estar en una forma física més baixa. Serà de nou clau l’alineació d’Hidalgo i el fet de si optarà per tres migcampistes o donarà una plaça a l’onze a Aarón Rey o Manu Lanza. El Centre d’Esports és l’equip menys golejat de la lliga i aquesta bona feina en defensa serà vital per aturar un filial groguet que la temporada passada va marcar 4 gols a la visita dels arlequinats a Villarreal.

Miguel Álvarez, un vell conegut, és el primer obstacle fins a final de temporada

Un equip com el Villarreal B es destaca pel bon joc de pilota i les espurnes de qualitat que deixen els seus jugadors sobre el camp. Però dins aquest vestidor hi ha una figura que s’eleva per sobre de la resta: Miguel Álvarez. El tècnic del filial groguet és un vell conegut de l’afició arlequinada, ja que va guanyar una Copa Catalunya com a entrenador fa ara quatre temporades. Álvarez, a més, és un dels entrenadors amb més experiència a la categoria i tots els seus èxits l’avalen com un dels millors entrenadors de tota Segona Divisió B.

Però Álvarez no serà l’únic perill, perquè a la gespa hi haurà jugadors com Edu Espiau, Ramón Bueno o el migcampista Iván Martín. El Villarreal B compta amb jugadors que són internacionals a les categories inferiors de diverses seleccions nacionals i molts d’ells probablement arribaran a Primera o Segona Divisió. Qualsevol jugador pot ser una amenaça, tant en atac com en defensa, pels interessos del Sabadell. Un equip amb molta qualitat i que potser no ha tingut el millor inici de lliga, però que lluitarà fins al final per acabar a la promoció d’ascens i suposarà un repte molt complicat pel Centre d’Esports.

Declaracions

Antonio Hidalgo: “Passi el que passi demà, el treball de la primera volta és molt bo. El Villarreal B té un gran equip, amb molta qualitat i que va començar molt bé. Tots els partits valen 3 punts i aquest és importantíssim. El Villarreal B és un equip molt enganyós