Antonio Hidalgo: “Passi el que passi demà, el treball de la primera volta és molt bo”

El tècnic de Canovelles ha passat aquest matí per sala de premsa a la prèvia del partit que demà enfronta el Sabadell amb el Villarreal B al Mini Estadi dels groguets. Hidalgo, que s’asseguraria el títol de campió d’hivern amb una victòria, ha parlat sobre el final de la primera volta de l’equip, la preparació de la plantilla pel partit i el duel davant un equip al qual Hidalgo ha qualificat d'”enganyós” per la seva situació a la classificació.

Aquest article és exclusiu per a usuaris Premium. Subscriu-te a la web i gaudeix d’anàlisis, reportatges i contingut multimèdia restringit. Recorda que pots fer-ho gratuïtament si ets client Prime d’Amazon al nostre canal de Twitch! Consulta les opcions de subscripció aquí.