Antonio Hidalgo: “Passi el que passi demà, el treball de la primera volta és molt bo”

El tècnic de Canovelles ha passat aquest matí per sala de premsa a la prèvia del partit que demà enfronta el Sabadell amb el Villarreal B al Mini Estadi dels groguets. Hidalgo, que s’asseguraria el títol de campió d’hivern amb una victòria, ha parlat sobre el final de la primera volta de l’equip, la preparació de la plantilla pel partit i el duel davant un equip al qual Hidalgo ha qualificat d'”enganyós” per la seva situació a la classificació.

Una victòria al Mini Estadi pot deixar el Sabadell amb 38 punts i signant una primera volta d’ensomni, però Antonio Hidalgo sap que el repte serà cada cop més exigent: “Passi el que passi demà, el treball de la primera volta és molt bo. Però ara venen partits cada cop més difícils, on tothom vol guanyar i ja estem mentalitzats que serà un partit molt difícil i davant un equip de molta qualitat”, ha indicat el tècnic.

La setmana no ha estat habitual, amb la celebració de les festes nadalenques durant aquests últims dies “Cal adaptar la preparació a les festes i a situacions diferents de les habituals. A aquest 2020 li demano salut i res més, el que poguem fer està a les nostres mans i està clar que hem de continuar en aquest nivell d’encert”, ha senyalat el de Canovelles.

Finalment, Hidalgo ha parlat sobre el partit davant el Villarreal B, un equip que ha patit certs altibaixos durant la primera volta. El tècnic, però, considera que el partit serà complicat: “El Villarreal B té un gran equip, amb molta qualitat i que va començar molt bé. La derrota amb el Castelló els va afectar, però, juntament amb Barça B i Castelló, és un dels tres millors equips de la categoria”. Un duel complicat i tot just abans de la visita a Castàlia: “Tots els partits valen 3 punts i aquest és importantíssim. El Villarreal B és un equip molt enganyós. Sempre penso en el partit, traurem els millors jugadors i no pensarem en el partit de la setmana vinent“, ha tancat dient Antonio Hidalgo.