El Sabadell rep la vista del Lleida amb l’objectiu de guanyar i tancar l’any líder

El Centre d’Esports juga aquesta tarda (19h) a la Nova Creu Alta davant del Lleida amb la intenció de guanyar i consolidar el lideratge. Manu Lanzarote i Aitor Pascual són les novetats d’una llista de convocats on no hi són Acedo ni Leira. Recordar que a les 17:45h, Honor 1903 i Supporters Gol Nord han convocat una marxa a l’estadi.

En un partit envoltat de polèmica a conseqüència de l’horari del partit d’aquesta tarda, el Centre d’Esports rep la visita a l’estadi d’un Lleida Esportiu en hores baixes. De fet, ja són 5 els partits que acumula el conjunt de la Terra Ferma sense guanyar i només ha pogut sumar 2 dels últims 15 punts possibles. Com a visitant, el Lleida no ha sumat cap punt en els últims tres desplaçaments i a més, en cap d’ells ha pogut anotar. Un Lleida que per cert, no guanya des del 10 de novembre al Camp d’Esports davant l’Orihuela.

Tot i que el conjunt blau és l’equip que menys gols encaixa (11), a domicili han rebut 7, fet que deixa en evidència que els de Molo tenen moltes dificultats últimament per guanyar els partits lluny del seu estadi. Per contra, el Sabadell avui a l’estadi no estarà sol, ja que es preveu una bona entrada. A més, cal recordar que aquesta tarda, Honor 1903 i Supporters Gol Nord han convocat a l’afició arlequinada a les 17:45 a la cantonada del Viena Restaurant de l’Eix Macià, ja que està prevista una marxa cap a l’estadi amb més penyes del Sabadell.

Manu Lanza i Aitor Pascual, les novetats.

Pel que fa a la convocatòria, Antonio Hidalgo ha citat 18 jugadors pel duel d’aquesta tarda. Destaquen els noms de Manu Lanzarote, que torna després de complir un partit de sanció, i el d’Aitor Pascual, ja recuperat de la fractura que va patir a la seva mà. Per contra, Hidalgo s’ha vist obligat a descartar dos jugadors, Alberto Leira i David Acedo.

Per part del Lleida, Molo ha fet viatjar 21 jugadors a la ciutat de Sabadell, pel que 5 d’ells veuran el partit des de la grada.

Foto: Ràdio Sabadell